Şimdi Ara

Wi-Fi Sınırlı Bağlantı-Tanımlanamayan Ağ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
15.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • onu da denedim o da olmadı wifi kartının yazılımında hata var diyorlar başka lenovo kullananlarda da aynı sorun olmuş
  • Slm bende aynı sorunla karşılaştım Toshıba leptop windovs 8.1 işletimsisteminde . Modemim Tp-Link TL-WR843ND MODELİ .Sorunu modemi degiştirerek cözüm buldum .nette nekadar konu varsa inceledim sayılır yazılanlaın hepsini yaptım olmadı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coscos1222 -- 5 Kasım 2013; 22:21:05 >
  • BENDE LENOVO KULLANIYORUM . 5 SAAT ÖNCE 8.1 E GEÇTİM . GÜNCELLEDİM .
    BAĞLANTI SINIRLI . WİFİ DEN BAĞLANAMIYORUM . KABLO İLE DİREK BAĞLANIYOR .
    WİNDOWS 8 E GERİ DÖNMEM GEREKİRSE BUNU NASIL YAPABİLİRİM ?
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM . TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir42

BENDE LENOVO KULLANIYORUM . 5 SAAT ÖNCE 8.1 E GEÇTİM . GÜNCELLEDİM .
    BAĞLANTI SINIRLI . WİFİ DEN BAĞLANAMIYORUM . KABLO İLE DİREK BAĞLANIYOR .
    WİNDOWS 8 E GERİ DÖNMEM GEREKİRSE BUNU NASIL YAPABİLİRİM ?
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM . TEŞEKKÜRLER.

kapatma tuşunun yanındaki küçük tuşa basacaksın. one key reovery açılıyor.
    açılışta ilk sürüme döndüreceksin.
  • Bende de aynı sorun var whirless full çekiyor ama bağlanmıyor.Adaptörü değiştirdim gene aynı
  • Hard Coder kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Bu modeminiz ile ilgili olarak Sentim Bilişim firması ile görüşmeniz gerekmektedir. Bu aşamada yapılması gereken 444 02 94 yada 444 80 20 numarası ile irtibata geçip destek almak olacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Ben de Lenovo Z370 bilgisayarıma Win8.1 yükleyince Broadcom 802.11n Ağ Bağdaştırıcısı ile internete giremiyorum. Win8 kurulu iken bir sorun yok. Lenovo sitesi dahil tüm sürücüleri denedim. Lenovo destekten uzaktan yardım aldım sorun yine çözülmedi. Şimdilik USBWirless ile sorunsuz bağlanıyorum. Bakalım bunun çözümü ne zaman olacak.

DÜZELTME:
    Arkadaşlar, ben bilgisayarda ilk geldiğinde içinde drivers klasöründeki Win7 sürücüsünü kurdum. Artık internete girebiliyorum. Ancak win8 de 3-4 diş çekerken şimdi 1 dişi zor çekiyor aynı şartlarda.
     Wi-Fi Sınırlı Bağlantı-Tanımlanamayan Ağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim55 -- 14 Nisan 2014; 9:36:48 >

• Z580 i5 3230M cihaz.
    İşletim ssistemi: Windows 8.1
    Wireless Card: Atheros AR9485
    Her şeyi denedim ama malesef sarı ünlem ve sınırlı bağlantı sorununu çözemedim.
    Servis kablolu bağlantı yapmamı ve öyle onları aramam gerektiğini söyledi, böylece uzaktan erişim ile pc'm e bağlanacaklardı kabul etmedim. Çünkü bağlantı karşı komşudan geliyor. Çok iyi çekiyor ama bağlantı sınırlı yazıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w8 ah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard Coder kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Akşamlar..

Aynı sorun bende de vardı N580 Lenovoda. Şansa mı bilinmez ama Benim uygulayıpda wifi sorununu çözdüğüm yöntemi size söyleyeyim deneyin belki sizdede olur

Sağ menüden Ayarlar >> alt köşede Bilgisayar Ayarlarını Değiştir >> Bilgisayar ve Cihaz Ayarları >> Bluetooth >> Kapalı Konuma Getirin.

Bende Düzeldi. İnşallah Sizde Halledersiniz.

Hayırlı Akşamlar !
  • Ben sorunu çözdüm arkadaşlar benimde kablolu giriyor lakin wifi ile bağlantıda sıkıntı oluşuyordu tanımlamaya çalışıyor lakin tanımlamıyordu bu sorunu modemin güç kablosunu çıkartıp tekrar takıp arkasına sivri uçlu bir kalem ile reset düğmesi olur küçük oraya 10-15 sn ye basılı tutun yeniden başlatıyor zaten modem kendini sıkıntı kalmıyor şimdi takır takır giriyorum kolay gelsin.
  • http://www.youtube.com/watch?v=vWr7v62SD58
    çözüm burada benimki düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.