Şimdi Ara

Wifi açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Hp Pavilion G6 bilmem ne bilgisayarda ısınma problemi vardı. Söküp termal macununu değiştirdim özenle geri taktım. Her şey çok güzel kasma sorunu kalktı ısınma kalktı ısındığı için sürekli çalışan fan daha da ses çıkartmıyor. Tek bir sorun var ki Wireless filan kalmamış. Sağ altta pc resmi var üzerinde kırmızı çarpı olan. Önceden ağ bağlantılarından girdiğim adaptör ayarlarında yerel ağ bağlantısı ve Wireless bağlantısı filan olurdu şuan sadece yerel ağ bağlantısı var. Aygıt yöneticisinde Realtek PCIe FE Family Controller var ve normal durumda ünlem işaret filan yok. Onu da silip tekrar indirdiğim driver'ı kurdum değişen bir şey olmadı. FN çalışıyor yani Fn ile birlikte F10 yaparsam ses açıyor ya da F9 yaparsam kısıyor aynı şekilde parlaklık da öyle ama Fn+F12 yaptığımda Wifi açılmıyor. O kadar vida filan uğraşmak istemiyorum ve sorunun da toplarken bişeyin ters gittiğinden dolayı kaynaklanmadığını düşünüyorum çok dikkatliydim. Aynı sorunu daha önceleri başka bilgisayarlarda yaşayıp çözmüştüm ama şuan driver silip kursam da sistem geri yükleme yapsam da düzelmedi. İlla söküp tekrar bakmam mı lazım ya da o şekilde de düzelmez ise ne yapabilirim? Açamadım bir türlü arkadaşlar kusura bakmayın hemen yazmak istemedim 3 saattir de uğraşıyorum 50 linke tıkladım ama sorunumu çözen bir şey de bulamayınca yazmak zorunda kaldım. Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart tam yerinen oturmamış olabilir veya anten kabloları ters bağlantı yapmış olabilirsiniz.
  • mila12 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama söküp takmama rağmen düzeltemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wifi geç bağlanıyor?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.