Şimdi Ara

Wifi aygit yoneticisinde yok kayboldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
11.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: general4242

Hocam uzun süreden sonra pil sorunu için garantiye yollayacaktim cihazı. Kullandigim mini usb wifiyi cikardim bir de bakdim internet var. İnceledim hakikaten var. Flashdan linux mind bile denemisdim sorun windowsda mi diye. Haberim yokken düzelmiş kendi kendine kafayi yedim yahu
    Bağdaştiricinin adi da intel wireless dual band ac 3165

Sanki o isimde bir driver yuklemeye çalıştığımı hatırlatıyorum daha once ama ise yaramamisti.
    Normalde win7 nin uzerinde görüntü ses ve wifi driveri geliyo ama default driver iste. Sevindim sorunun cozulmesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Yok bu Windows 10. Sıfırdan iso dan da win10 yüklemiştim. İnternette ne kadar çözüm varsa denemisdim. Bilgisayarci driver kilitlenmesi var demişti.
    Ben donanimsal olduguna emindim artik ama Windows bir ara güncellenmişti o zaman duzeldi herhalde.
    Ya da pil arızası yüzünden cihaz pat diye kapanıyordu o aralar kendine geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba aynı laptopu kullanıyorum 2019da aldım wifi simgesi aynı şekilde gitti ac3165 bendeki wifide ama aygıt yöneticisinde de yok kendi kendine gelmesi mümkün değil onun garantisi yok tabiki şimdi =) birşeyler yapabilirmiyiz ? yardımcı olursanız çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.