Şimdi Ara

WİFİ Çekim Gücü En İyi Tablet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam aklınız hangisini diyorsa onu alın bence. Hangisini beğeniyorsanız ve mantıklı geliyorsa onu alın... Güle güle de kullanırsın umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam aklınız hangisini diyorsa onu alın bence. Hangisini beğeniyorsanız ve mantıklı geliyorsa onu alın... Güle güle de kullanırsın umarım...

Çok teşekkürler..
    Bir karar veremedim, bakalım..Ama aldığım cihaz hangisi olursa hemen artılarını eksilerini yazacam foruma milletin işine yarasın.. :)
  • donanımvirus kullanıcısına yanıt
    Öyle yapmak gerek... İyi oluyor kullanıcı izlenimlerini bilmek. Artıları ve eksileri objektif bir şekilde veren birinin yardımı çok dokunuyor bir ürünü seçerken.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Hepsi de Çin'li kaliteli tablet üreten global firmalar.. Cube tabletler de çok kaliteli..
    Ben pipo markasını f/pmürünü olduğu için çok beğeniyorum..
    Wifi çekimleri oldukça güçlü ve kaliteli yüksek amperli batarya kullanıyorlar..
    Cube de çok kaliteli ve forumda kullananların memnun olduğu bir marka..
    Bence beğendiğiniz marka ve modellerin forumlarda olan objektif yorumlarına bakarak tercih edin..
    İkinci el de çok iyi ve ucuz tabletler olabiliyor.. Görerek ve test ederek satın alırsanızbsorun olmaz sanırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    Yahu hepsi güzel keşke imkanım olsa da deneyebilsem hatta şaka maka bir ara aklımdan çin tabletlerini inceleyen bir blog falan açmayı düşündüm ama vakit pek olmuyor bir de onları almak lazım yani finansal bir destek istiyor. Pipolar benim de çok hoşuma gidiyor keza cube da öyle, ainol'da iyi bence yurtdışında çok fanı var... Ben mesela discover, venus, spark ve numy modellerini denemek isterdim...

• Bak kafami karistirdiniz simdi ainol ve cube tabletlere de bakayim. Aslinda onceden de biliyordum bu tabletleri fakat piyasadaki artes codegen gibi markalara gore kalite ve teknik destek konusunda on yargim olduguicin hic bakmadim..

• donanımvirus kullanıcısına yanıt
    Ainol'da cube'da resmi güncelleme yayınlama da çok çok iyiler bence... Hatta en hızlı güncelleme yayınlayan firma diyebilirim Türkiye'de... Bakın değerlendirin... Kullanıcı yorumlarını bir okuyun derim...

• Eyvallah...
  • Bende arıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.