Arkadaşlar telefonumdan mobil ve wifi den nete bağlanıyorum hiç sorun görünmüyor. ancak fark ettimki wifiden bağlanıp facebook u açtığımda sayfa yenilemiyor önceki açılanları gösteriyor watshap tan da yazılar gidiyor resim gönderilemiyor wifi yi kapatıp mobile geçiyorum resim gidiyor facebook uygulamasının haber kaynağını yenilemek içinde wifi yi kapatıp mobile geçiyorum artık sıkıldım sorun nerde önceleri modemden şüphelendim fakat başka modemlerde de aynı sorun devam ediyor lütfen biri yardım etsin problem ne olabilir
Merhabalar, sorunuz ile alakalı ön bir şey dersek büyük ihtimal bağlantı, yani alınan veri ile alakalı bir problem mevcut. İnternet sağlayıcınızın sitesin de yer alan " Bağlantı iyileştirme " kısmını denediniz mi?
Internet ttnet kendi internetimden de baska ınternetten de ayni problem devam ediyor fakat watshap ve face haric diger siteleri ve oyunları açıyor. Benim tahminim telefonda virüs olma ihtimali ama bu konuyla alakali nette bilgi bulamadım
tam 1 yıl oldu ve aynı problem devam ediyor watshap yazı gidiyor resim gitmiyor. problemin modemden kaynaklı olduğunu düşünerek asus dsl n-55u airties5650 ve isimlerini hatırlamadığım bir kaç modem daha denedim kendi internet hattıma kurarak ama yinede olmadı. ttnet i her aramamda hattınızda engelleme yok dediler güncelledik dediler ileri gidemedim sorunun telefondan veya uygulamadan olduğunu düşündüm fakat bu konu da canımı sıkmaya devam etti hep. son zamanlarda çevremdeki kişilere wifi üzerinden watshap tan resim yollayıp yollayamadıklarını sormaya başladım kimi gönderebildiğini kimi gönderemediğini söyledi gönderebildiğini söyleyenlerin ağına bağlanıp denedim çok enteresan ki bende gönderiyordum demekki uygulamada veya telefondada problem yok. peki sizce problem nerde neden wifi üzerinden watsap ile yazı gider resim gitmez. bulunduğum yer küçük bi ilçe ben bağlı olduğumuz yerin santrali ile alakalı olduğunu düşünüyorum fikriniz ne kime gidip nasıl yardım almam lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme