Şimdi Ara

WİFİ den İnstagrama giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
68.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki wifi ağımdan instagamra giremiyorum bu sorun sadeceke evdeki kablosuz agımda oluyor diğer tüm sitelere ve uygulamalara giriyorum sorunsuz. Dns değiştirmeyi denedım google dns girdiğimde telefondan bu sefer wifi bağlı görünüyor fakat kullanamıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Aynı sorun 3-4 gündür bende de var farklı wi-fi baglantilarindan da mobilden de girebiliyorum ama evden girilmiyor ttnet i aradım sorun onlardan kaynaklanmiyormus
  • Genellikle bendede oluyo boyle modemi kapatip acinca düzeliyo bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyalinn G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben çözdüm sorunu telefondan tekrar dns değiştirdim ve de kaydete basmadan önce wifi şifremi tekrar girdim bu şekilde oldu.
  • öncelikle telefonunuzdan wifi bağlantınızı unut seçeceksiniz...tekrar bağlantı kurarken şifreyi girerken gelişmiş seçenekleri göster deyip (proxy ayarları yok seçili olacak... ip ayarları Statik seçip bölümleri manuel gireceksin. .. bu arada benim modem ara yüzüne 192.168.2.1 den giriyorum markası airties..bu modemden modeme değişebilir. manuel gireceğin ip adresi de buna uyumlu olacak örneğin 192.168.2.45 (1 ile 99 arası istediğin rakam) - Ağ geçidi de 192.168.2.1 olacak ... mesela.... modemin arayüzüne 192.168.1.1 ise gireceğin ip de örneğin 192.168.1.77 Ag geçidi de 192.168.1.1 gireceksin. Ağ önek uzunluğu 24 kalacak. Dns 1 8.8.8.8 Dns 2 de 8.8.4.4 bağlan deyip bağlantıyı tamamlayacaksın )
  • quote:

Orijinalden alıntı: machavale

öncelikle telefonunuzdan wifi bağlantınızı unut seçeceksiniz...tekrar bağlantı kurarken şifreyi girerken gelişmiş seçenekleri göster deyip (proxy ayarları yok seçili olacak... ip ayarları Statik seçip bölümleri manuel gireceksin. .. bu arada benim modem ara yüzüne 192.168.2.1 den giriyorum markası airties..bu modemden modeme değişebilir. manuel gireceğin ip adresi de buna uyumlu olacak örneğin 192.168.2.45 (1 ile 99 arası istediğin rakam) - Ağ geçidi de 192.168.2.1 olacak ... mesela.... modemin arayüzüne 192.168.1.1 ise gireceğin ip de örneğin 192.168.1.77 Ag geçidi de 192.168.1.1 gireceksin. Ağ önek uzunluğu 24 kalacak. Dns 1 8.8.8.8 Dns 2 de 8.8.4.4 bağlan deyip bağlantıyı tamamlayacaksın )

Biraz karışık geldi ama yapmaya çalışıcam. Kesin düzelme durumu var mı peki, konuyu açan kişiyle aynı sorunu yaşıyorum. Modem reeset vb. çoğu şey denedim geçmedi.

Edit: Halloldu çok teşekkürler. Kesin çözüm seninki herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 23 Ocak 2015; 23:29:07 >

• furkancarlos kullanıcısına yanıt
    Apple store dan aldığım destek sayesinde çözdüm; internet firmanızı ( airties, vs) arıyorsunuz ve mac id nin ban'ını kaldırmak istediğini söylüyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • machavale kullanıcısına yanıt
    kardeşim eyvallah .. çokşey denedim hallolmamıştı.. senin açıklaman işe yaradı.. tekrar çokteşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: machavale

öncelikle telefonunuzdan wifi bağlantınızı unut seçeceksiniz...tekrar bağlantı kurarken şifreyi girerken gelişmiş seçenekleri göster deyip (proxy ayarları yok seçili olacak... ip ayarları Statik seçip bölümleri manuel gireceksin. .. bu arada benim modem ara yüzüne 192.168.2.1 den giriyorum markası airties..bu modemden modeme değişebilir. manuel gireceğin ip adresi de buna uyumlu olacak örneğin 192.168.2.45 (1 ile 99 arası istediğin rakam) - Ağ geçidi de 192.168.2.1 olacak ... mesela.... modemin arayüzüne 192.168.1.1 ise gireceğin ip de örneğin 192.168.1.77 Ag geçidi de 192.168.1.1 gireceksin. Ağ önek uzunluğu 24 kalacak. Dns 1 8.8.8.8 Dns 2 de 8.8.4.4 bağlan deyip bağlantıyı tamamlayacaksın )
    Boyle yaoimca wifi yaninda unlem çıkıyor bağlanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TTNET ile Instagram da gezemiyorum. Hız testi yapıyorum 50mbit çıkıyor mesela , ama Instagram da hareket yok.

Wifi kapatıp 3G açıyorum hemen Instagram yükleniyor.

Ne ya bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt

Yıllar önce paylaştığın bu bilgi benim de işime yaradı teşekkürler dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.