Şimdi Ara

Wifi kapsama alanını arttırmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aynı apartmanda karşı dairenin 2kat altında ki modemden faydalanmak istiyorum. fakat kapsama alanı sadece salonda tek bir noktadan oda bazen 2çubuk çekiyor ve bağlanırsam 100kb max erişim sağlıyorum.
    Kullanılan modem ttnetin verdiklerinden 3.5dbi. internetten araştırdığım kadarıyla 8dbi anten 10TL acaba bu anteni alıp kullansam çekim alanını arttırabilirmiyiz? ne kadar sağlıklı olur? yada daha başka önerileriniz varsa bekliyorum

• Bence yapılabilecek tek şey anteni almak
  • CarpeDiem17 C kullanıcısına yanıt
    çekim alanını arttırmak için aliminyum folyo kullan.. dikdörtgen biçiminde katlayıp biraz bombeleştiriyorsun, antenin üstüne geçiriyorsun.. bir böyle dene önce
  • Anten al bence
  • Unuttuğum bir ayrıntı modemde harici anten yok dışarıda bir çıkıntı yok yani
    anten yoksa wi fi nasıl kullanıyorsun
  • Modemde -harici- anten yok. antensiz telefonlar gibi yani anten dahili, modemin içinde folyoyu geçirebilecek bir çıkıntılı çubuk yok
  • adf.ly
    Shrink your URLs and get paid!
    http://adf.ly/R3zHP
    burdaki anteni yap çözüm budur
    bence eğer modem ttnetten se ya tp lınk tır yada airties tır . tp linkte wps tuşu var siyah sağ tarfında ona basılı tut 5 saniye bak bi tuşun önündeki ışık yanıp sönüomu yaklaşık 1 dk yanıp söner eğer çalışıosa ve sende gidip bir modem alırsın kablosuz genişletici eğer istersen lik verebilirim tabi tp link değilse söylede ona göre link vereyim @CarpeDiem17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi think impossible -- 25 Haziran 2013; 14:36:04 >
  • malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem zyxelin bir modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

çekim alanını arttırmak için aliminyum folyo kullan.. dikdörtgen biçiminde katlayıp biraz bombeleştiriyorsun, antenin üstüne geçiriyorsun.. bir böyle dene önce

En güzeli prıngless kutusu 3-4 db en az kazanç sağlar.
  • Pringles kutusunu hep birseyler yaparim diye dusunuyordum ama hicbir zaman onunla birsey yapamamistim Ama sayende yapabilcek bisey bulmus oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windsurfer yaparak sorununu çözemezsen linkteki modemi tavsiye ederim.

Tp-Link TD8970

• http://www.youtube.com/watch?v=RMQfl20giM4 al dostum mahalleye dagıt wifiyi
  • İNCA IM-310NX model çift antenli 300mbps modem kullanıyorum gayet memnunum heryerden sorunsuz çekiyor

Modem alacaklara tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.