Şimdi Ara

WiFi Mesafesi Hakkında Donanımsal Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkeze iyi günler, kafama takılan bir kaç soru ve bu soruya bulamadığım cevaplar var, umarım burada yardımlarınızla bu soruları halledebilirim.

Öncelikle elimdeki ürünler.

Laptop :http://www.samsung.com/tr/support/model/NP350V5C-S0FTR-techspecs
    Modem :http://www.airties.com/product-details.asp?pn=Air%205341&s=2&ci=101&i=1&cat1=IPTV+%26+%C3%87oklu-Medya+%C3%9Cr%C3%BCnler&cat2=IPTV+Destekli+A%C4%9F+Ge%C3%A7itler+%28Router%29&dil=tr

Şimdi ben evimi iş yerime yakın bir noktaya taşıdım dikey olarak 500 600 metrelik bir mesafe, bu mesafede yine dikey olarak önüme çıkacak 3 4 bina var komple bina yok.

Evdeki internetimi dükkana iletmek yada dükkandan evdeki internetimi görmek istiyorum. Bunun için ya evdeki sinyal veriş gücünü arttırmak istiyorum yada dükkandan sinyal alış gücünü arttırmak istiyorum. Burada hangisini yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Araştırdığım ama sonuca ulaşamadığım bir ürün var.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wa5210g-54mbps-yuksek-guclu-dis-ortam-access-point/productDetails.aspx?productId=bd100333&categoryId=410

Elimdeki donanım yukarıda tp linkin bu ürünü ile ben bu işi halledebilirmiyim yada halletmem için neler yapmam gerekir.

• Güncel !
  • Merhabalar hocam. Oncelikle gorüş acınız engelsiz olsaydı 5210g ile rahatlıkla baglantı kurabilirdiniz. Bende 5210g var. Tatil için kullandım. 800m ilerdeki internete rahatlıkla baglanıyorum. Burada evler aynı seviyede oldugu için bir sıkıntı olmuyor.
    Kısaca en onemli nokta gorus acınız.
    Yada iki adet 5210g yi catılara karşılıklı kurarsanız hiç bir sıkıntı olmaz. Ek olarak hepsiburada.com da fiyat pahalı ben 120tl ye gold un sitesinden almıştım. 2. El olarak satın alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra antenler var modem ustundeki anteni çıkarıp bahsedilen anteni takabilirsiniz 1 km çapında yayın yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: animeci

Merhabalar hocam. Oncelikle gorüş acınız engelsiz olsaydı 5210g ile rahatlıkla baglantı kurabilirdiniz. Bende 5210g var. Tatil için kullandım. 800m ilerdeki internete rahatlıkla baglanıyorum. Burada evler aynı seviyede oldugu için bir sıkıntı olmuyor.
    Kısaca en onemli nokta gorus acınız.
    Yada iki adet 5210g yi catılara karşılıklı kurarsanız hiç bir sıkıntı olmaz. Ek olarak hepsiburada.com da fiyat pahalı ben 120tl ye gold un sitesinden almıştım. 2. El olarak satın alabilirsiniz.

Cevap için teşekkürler, anladığım kadarıyla 5210G tam olarak işimi görmeyebilirde ? Peki 2 adet oldugunda kesin olurmu yada farklı bir ürün tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

extra antenler var modem ustundeki anteni çıkarıp bahsedilen anteni takabilirsiniz 1 km çapında yayın yapabilirsiniz.

Bu konularda pek bilgi sahibi değilim, nasıl antenlerdir bunlar, elimdeki modeme uyarlarmı, şu dikdörtgen şeklindeki uydu antenine benzeyen türden antenlermi eğer öyle yapsam sonuna ulaşma ihtimalim nedir. Çünkü malumunuz bir ürün aldığımda olmadı iade edeyim şansım yok :)
  • Cihazlar birbirini goreck sekilde olursa kesinlikle olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski radyo antenleri gibi kablolo kablosu 1.5-2 mt iste araştırırsan bulursun.. yani cozumsuz değil hicbirsey...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.