Şimdi Ara

Wifi mesafesini nasıl arttırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 100 defa sorulmuştur muhtemelen ama ben tekrar sorucam kusura bakmayın. Wifi mesafesini nasıl arttırabiliriz.

Şimdi şöyle bir durum var alt kat çapraz komşum durumu olmadığı için çocukları için internetini kullanabilir miyim diye bir istekte bulundu bende tamam dedim fakat maalesef wifinin gücü apartman kapısının oralarda zar zor çekiyor içerde hiç çekmiyor.Kendi bilgisayarları yok cep telefonundan bağlanacaklar. Tam alt kat çapraz dairemde oturuyorlar. Bende ttnetin verdiği tp-link td-w9970 modem var. Ayrıca eski kiracıdan kalan Airties RT-212 modeli bir modem var ama ben hiç kullanmadım çalışıyormu emin değilim. Şimdi ben bu modemi kullanıp komşunun evinde wifi mesafesini yükseltebilir miyim? Yada benim modemde bir anten gözükmüyor ama bir usb giirşi var onu kullanarak yeni bir antenle daha güçlü bir sinyal oluşturabilir miyim? Bunların dışında menzil artırıcı diye bir şey var galiba onlar işe yarar mı? Bu konularda neredeyse hiç bilgim yok cevaplarınızda sade bir biçimde anlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.