Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır kablosuz bağlantımda sıkıntı var sıkıntısız olarak kablosuz modemime bağlanıyorum ama bazen bağlantım kopuyor modeme hala bağlı gösteriyor fakat internete falan bağlanamıyorum bir siteye girmeye çalıştığımda ağa bağlanılamıyor hatası veriyor google chrome sadece google chrome steam,skype vs. bağlanamıyorum qualcomm atherosqca9565 wifi aygıtı modeli yardım lütfen
Şu kutucuğu kaldırdım acaba sorunu çözermi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalPhoénix -- 3 Eylül 2014; 21:17:06 >
quote:
Orijinalden alıntı: CrystalPhoénix
Kaldırmanız iyi olmuş. Çünkü o kutucuk kaldırılmadığı zaman Wi-Fi tam gücüyle çalışmaz. Böylece çekim gücü de az olur, kopmalar yaşanır. Şimdi düzelecektir büyük ihtimalle tabii internet ayarlarında sorun yoksa.
quote:
Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke
quote:
Orijinalden alıntı: CrystalPhoénix
Kaldırmanız iyi olmuş. Çünkü o kutucuk kaldırılmadığı zaman Wi-Fi tam gücüyle çalışmaz. Böylece çekim gücü de az olur, kopmalar yaşanır. Şimdi düzelecektir büyük ihtimalle tabii internet ayarlarında sorun yoksa.
teşekkürler hala kopmadı çözdük galba
bugün problem tekrarladı.Çoklu piriz kullanıyorum acaba doğru düzgün elektrik mi çekemiyor bilgisayar ? restart atınca düzeliyor
up yardım edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme