Şimdi Ara

Wifi Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır kablosuz bağlantımda sıkıntı var sıkıntısız olarak kablosuz modemime bağlanıyorum ama bazen bağlantım kopuyor modeme hala bağlı gösteriyor fakat internete falan bağlanamıyorum bir siteye girmeye çalıştığımda ağa bağlanılamıyor hatası veriyor google chrome sadece google chrome steam,skype vs. bağlanamıyorum qualcomm atherosqca9565 wifi aygıtı modeli yardım lütfen

• Şu kutucuğu kaldırdım acaba sorunu çözermi ?
     Wifi Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalPhoénix -- 3 Eylül 2014; 21:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystalPhoénix

Şu kutucuğu kaldırdım acaba sorunu çözermi ?
     Wifi Problemi

Kaldırmanız iyi olmuş. Çünkü o kutucuk kaldırılmadığı zaman Wi-Fi tam gücüyle çalışmaz. Böylece çekim gücü de az olur, kopmalar yaşanır. Şimdi düzelecektir büyük ihtimalle tabii internet ayarlarında sorun yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

quote:

Orijinalden alıntı: CrystalPhoénix

Şu kutucuğu kaldırdım acaba sorunu çözermi ?
     Wifi Problemi

Kaldırmanız iyi olmuş. Çünkü o kutucuk kaldırılmadığı zaman Wi-Fi tam gücüyle çalışmaz. Böylece çekim gücü de az olur, kopmalar yaşanır. Şimdi düzelecektir büyük ihtimalle tabii internet ayarlarında sorun yoksa.

teşekkürler hala kopmadı çözdük galba

• bugün problem tekrarladı.Çoklu piriz kullanıyorum acaba doğru düzgün elektrik mi çekemiyor bilgisayar ? restart atınca düzeliyor
  • up yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.