Şimdi Ara

wifi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon wifi'ya bağlı durumda iken kullanmamak üzere kenara koyduğumda -bu süreyi tutmam mümkün değildi ama yarım saat diyelim en az- ve yarım saat sonra tekrar elime aldığımda wifi'ye bağlı gözükmesine rağmen telefon internete girmiyor, mobil kapalı durumda tabi. yalnızca wifi üzerinden yaşanıyor bu durum. düzelmesi için ise telefonda wifi'yi aç-kapat yapıyorum, sorun ortadan kalkıyor. şimdi sormak istediğim; bu bir yazılımsal hata mı yoksa ayarlardan düzeltilebilecek bir şey mi? ayarlara bakmama rağmen bulamadım böyle bir şey, belki gözümden kaçmıştır. aynı sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir belki.

teşekkür ederim.

• Wifi zor çekiyorsa, mesela tek çubuk çekiyorsa, ayarlarda zayıf bağlantıları kapat diye bir şey var, o açık kalmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paralnova

Wifi zor çekiyorsa, mesela tek çubuk çekiyorsa, ayarlarda zayıf bağlantıları kapat diye bir şey var, o açık kalmış olabilir.
    o kısım aktif durumda değil, başka bir durum ama hâlâ anlamış değilim.
  • Tamamen aynı durum benim için de geçerli. Yazılımsal olsa gerek. Servise vermeden çözmenin yolunu arıyorum bende. Çok can sıkıcı bir durum çünkü internete bağlı sanıyorsunuz belki birinden bir cevap falan bekliyorsunuz ama yarım saat geçmiş, meğer bağlantıyı kaybetmiş telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.