Şimdi Ara

Wifi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversitemin internet ağına bağlanmak için izleyeceğim yöntemlerin bir bölümünde Phase 2 Authentication (Faz 2 Yetkilendirmesi) bölümünde “PAP” seçiniz şeklinde bir uyarı var. Farklı bir üniversitesinin kendi okulunda internet bağlantısı ayarı ise şu şekilde; Android 4.x İçin Eduroam Ayarları

Benim üniversitemde de buna çok benzer bir yol üzerinden bağlantı gerçekleştirilmekte...

Tüm ayarları yaptıktan sonra yukarıda bahsettiğim PAP seçeneği AĞI KAYDETTİKTEN sonra siliniyor ve eski haline dönüyor. Her defasında PAP'ı tıklayarak seçiyorum fakat kaydedip bir menü geriye döndüğümde bu ayar geçersiz oluyor ve ben bir türlü internete giremiyorum. Bu konuda engin bilgilerinizi benimle paylaşırsanız ve yol gösterebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giyo-Tin -- 18 Şubat 2013; 21:50:37 >

• hangi universite? gecen benim kuzende boyle biseyden bahsediyordu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turxell

hangi universite? gecen benim kuzende boyle biseyden bahsediyordu....

Merhabalar,

Ankara Üniversitesi. Yanılmıyorsam çoğu üniversite benzer bir uygulama ile internete bağlantı hizmeti sunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giyo-Tin

quote:

Orijinalden alıntı: turxell

hangi universite? gecen benim kuzende boyle biseyden bahsediyordu....

Merhabalar,

Ankara Üniversitesi. Yanılmıyorsam çoğu üniversite benzer bir uygulama ile internete bağlantı hizmeti sunuyor.

ok kendisine soracagim.. bilgisi varsa, size donerim...
  • quote:

Merhabalar,

Üniversitemin internet ağına bağlanmak için izleyeceğim yöntemlerin bir bölümünde Phase 2 Authentication (Faz 2 Yetkilendirmesi) bölümünde “PAP” seçiniz şeklinde bir uyarı var. Farklı bir üniversitesinin kendi okulunda internet bağlantısı ayarı ise şu şekilde; Android 4.x İçin Eduroam Ayarları

Benim üniversitemde de buna çok benzer bir yol üzerinden bağlantı gerçekleştirilmekte...

Tüm ayarları yaptıktan sonra yukarıda bahsettiğim PAP seçeneği AĞI KAYDETTİKTEN sonra siliniyor ve eski haline dönüyor. Her defasında PAP'ı tıklayarak seçiyorum fakat kaydedip bir menü geriye döndüğümde bu ayar geçersiz oluyor ve ben bir türlü internete giremiyorum. Bu konuda engin bilgilerinizi benimle paylaşırsanız ve yol gösterebilirseniz çok sevinirim.

Saygılar

bence elini basılı tut

• quote:

Orijinalden alıntı: veilben

quote:

Merhabalar,

Saygılar

bence elini basılı tut

Keşke öyle bir seçenek olsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.