Şimdi Ara

Wifi'yi Evin Geneline Genişletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birleşik Krallık'ta 1900'lü yıllardan kalma, iç duvarları tuğladan yapılmış 3 katlı, teraslı bir evde yaşıyorum. Wifi'yi ikinci kata çıkardığımdan beri sorun yaşıyorum. Yönlendirici (bakire) oturma odasındadır ve hareket ettirilemez. 1. kattaki çalışma odasında bir tp-link kablosuz menzil genişletici RE550 ve sinyali ikinci kata genişletmek için bir kablosuz tekrarlayıcı TP-Link TL-WA801N var; bu, 1. kat tavanına ve merdivenlere yakın bir cihazla POE tarafından destekleniyor ikinci katın. Kablosuz tekrarlayıcı hızına yaklaştığım zaman yavaşlıyor. ve sonra aşağıya indiğimde cihaz (iPhone, iPad, dizüstü bilgisayar) en güçlü sinyalle (örneğin zemin kattaki yönlendiriciyle) değil tekrarlayıcıyla kalıyor. İdeal olarak tüm cihazların en hızlı genişleticiye/erişim noktasına bağlanmasını istiyorum.

Bu, bir tekrarlayıcı ve aralık genişletici kullanmak yerine yalnızca Mesh cihazları kullanılarak veya iki genişletici kullanılarak mı başarılabilir?

https://100001.onl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vekete -- 7 Kasım 2024; 3:20:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.