Bildirim
wii almayi dusunuyorum yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
300-400 TL sıfırı fiyatlara GittiGidiyor v.b. yerleren bakabilirsiniz.
Sadece kumandayla oynanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlucan96
Sadece kumandayla oynanır.
Pekii oyunlari ne kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Frenchhhkisss
quote:
Pekii oyunlari ne kadar
hocam forumu biraz araştır, wii 'nin oyunlarını bulmak zor.. piyasada olanlar genelde çok iyi oyunlar değil.. mesela ben Türkiye'de super mario galaxy oyunu hiç görmedim.. vardır satan ama araki bulasın.. softmod lu cihaz alırsın, istediğin oyunu hdd'ne atarsın.. illa orjinal alıcam dersen en son 150TL civarıydı
gamepad olayı var ama ayrı alman gerekiyor.. xbox gibi hareket algırlar mı demişsin.. xbox'ın hareket algılama olayını wii'den sonra çıkarttı zaten.. bu konuda wii öncüdür
-
quote:
Orijinalden alıntı: WolF-EyE
quote:
Orijinalden alıntı: Frenchhhkisss
quote:
Pekii oyunlari ne kadar
hocam forumu biraz araştır, wii 'nin oyunlarını bulmak zor.. piyasada olanlar genelde çok iyi oyunlar değil.. mesela ben Türkiye'de super mario galaxy oyunu hiç görmedim.. vardır satan ama araki bulasın.. softmod lu cihaz alırsın, istediğin oyunu hdd'ne atarsın.. illa orjinal alıcam dersen en son 150TL civarıydı
gamepad olayı var ama ayrı alman gerekiyor.. xbox gibi hareket algırlar mı demişsin.. xbox'ın hareket algılama olayını wii'den sonra çıkarttı zaten.. bu konuda wii öncüdür
Bilgi icin cok tesşekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
rica ederim kolay gelsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X