Şimdi Ara

wii için kategori

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir wii aldım ama biraz acemiyim.oyun indircem ama oyunlar hakkında hiçbir fikrim yok.
    beyzbol, golf, basketbol, tenis, boks ve balık tutma oyunları için hangi oyunlar tek geçilir.nokta atışı yapıp direk onları indiriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ametatli1907 -- 3 Şubat 2012; 2:41:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ametatli1907

bir wii aldım ama biraz acemiyim.oyun indircem ama oyunlar hakkında hiçbir fikrim yok.
    beyzbol, golf, basketbol, tenis, boks ve balık tutma oyunları için hangi oyunlar tek geçilir.nokta atışı yapıp direk onları indiriyim.

Wii sport resort rapala fishing wii play i infirin istedikleriniz bu 3 oyunda
  • teşekkür ederim.sport resort ve wii play sanırım bu belden aşağısı olmayan adamlarla oynanıyor :) dün gece bu entryi girdikten sonra baktım örneğin virtua tenis 4 var bu tarz örnekleme istedim :)
  • Boks oyunu = Punch Out , Showtime Championship Boxing , Don Kin Boxing.
    Golf = Tiger Woods PGA Tour serisi.
    Basketbol = NBA 2K serisi
    Tenis = Virtua Tennis serisi , Top Spin serisi
    Balık tutma = Shimano Xtreme Fishing (Tek bildiğim bu)
  • quote:

teşekkür ederim.sport resort ve wii play sanırım bu belden aşağısı olmayan adamlarla oynanıyor :) dün gece bu entryi girdikten sonra baktım örneğin virtua tenis 4 var bu tarz örnekleme istedim :)

Soyleseydiniz gercekci istiyorum diye keske bende soylerdim normalleri ama zaten arkadas soylemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

teşekkür ederim.sport resort ve wii play sanırım bu belden aşağısı olmayan adamlarla oynanıyor :) dün gece bu entryi girdikten sonra baktım örneğin virtua tenis 4 var bu tarz örnekleme istedim :)

Soyleseydiniz gercekci istiyorum diye keske bende soylerdim normalleri ama zaten arkadas soylemis

:) evet ama virtua teniste tuşlarla oynanıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Boks oyunu = Punch Out , Showtime Championship Boxing , Don Kin Boxing.
    Golf = Tiger Woods PGA Tour serisi.
    Basketbol = NBA 2K serisi
    Tenis = Virtua Tennis serisi , Top Spin serisi
    Balık tutma = Shimano Xtreme Fishing (Tek bildiğim bu)

bunlar sensör ile oynanıyor dimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

:) evet ama virtua teniste tuşlarla oynanıyormuş.

Evet cok sacma gelmisti o bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.