Şimdi Ara

wii ile ilgili birkaç sorum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-Ebayde satılan oyunlar var ve bunlar genelde Ntsc formatında,oynamak için freeloader diye bi program buldum yabancı bir forumda bunu nasıl kullancağım?ayrıca bunu kurmak ntsc oyunları oynamak için kesin sonuç getiriyormu?

2-Chip taktırmak istemiyorum.Download v.s sitelerde bulduğum wii oyunlarını download edip direk cd'ye çekip wii de çalıştırmak mümkünmü?

3-Gamecube oyunları da çalıştırmak için yine ntsc pal ayrımı varmı ve gamecube kalitesi wii gibimi yani tavsiye edermisiniz?

Son olarak wii wifi ile internete bağladım ama çoğu zaman connection hatası veriyor,ayrıca internet tarayıcısını kullanamıyorum wii sports paketindeki şifreyi girdiğimde verilen 500starsı pointse çevirmek istiyorum ve elimde ek olarak 2000ntsc uyumlu wii points kodu var bunu pal cihazımda nasıl çalıştırabilirim?

Teşekkürler....

• slm.

1. freeloader ile ntsc oyunlarını oynayabilirsin..hiç bir sorun olmaz.

2.çipsiz mümkün değil..orjinal almak zorundasın.

3.gc oyunlarındada pal ntsc ayrımı var ..gc oyunları gc de nasılsa wii dede o şekilde oynanabilir.

gc oyunları için gc koluna ve memcardına ihtiyacın var.

wii points hakkında bilgim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 21 Temmuz 2008; 12:39:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.