Şimdi Ara

Wii mi ? DSİ mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar baslıktanda belli oldugu gibi wii mi dsi mi?

• eğer sürekli ordan oraya giden biriysen DSi... sabit bir evin, yada en azından televizyonun varsa Wii...

not: garip bir soru bence... ikisi çoooook farklı yaw...
  • Üstteki arkadaşa katılıyorum benim gibi otobüs,tramvay,ders gibi her yerde oynuyorsan kesinlikle DS derim ama ev rahatında atlayım zıplayım dersen Wii xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: bubu_zodiac

Üstteki arkadaşa katılıyorum benim gibi otobüs,tramvay,ders gibi her yerde oynuyorsan kesinlikle DS derim ama ev rahatında atlayım zıplayım dersen Wii xD

ya benim demek istediğim hayatımda öyle bir dönem oldu ki 2 ay boyunca 4 gün üst üste aynı yatakta yatamadım... geleceğim belirsizdi... işte öyle bir dönemde alacak olsam DSi yada PSP alırdım... ama şuan bir işim, evim var... o yüzden Wii aldım
  • paran varsa ıkısınıde al geç :) yoksa wiiden şaşma
  • DSİ al nasolsa artık acecard 2 sayesinde kopya oyun çalıştırabilicek...
  • ikisi çok farklı şeyler o yüzden bunları kıyaslamak yanlış.ama dsle psp veya wii ile ps3 dersen tartışılır
  • ben wii derim
  • İkisine de sahibim, Kolamı Fantamı demek gibi olmuş bu :D
    Sana kalmış. Benim yaptığım gibi yurtdışıdnan UK (PAL) DSi alabilirsin, 350 - 400 liraya denk gelecektir.
  • Kesinlikle DSi öneririm.
  • ya arkadaslar işte bu sorunun cevabını bulmak icin mediamarkt a gitti kafamda ds hakkında coookk soru isareti var.örnegin oyunları cok kotu diyorlar bide internet channelinde flash yokmus dorumu bnlar ??
  • Ds Oyunlarının kötü veya iyi olacağı senin ne beklediğine bağlı. Grafik beklersen hüsrana uğrarsın. Eğlence istiyorsan bundan daha eğlenceli cihaz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 13 Nisan 2009; 19:02:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Ds Oyunlarının kötü veya iyi olacağı senin ne beklediğine bağlı. Grafik beklersen hüsrana uğrarsın. Eğlence istiyorsan bundan daha eğlenceli cihaz yok.

(Koca Laptop'ta artıyı bulamadım )

Artı 1 ^^

Ayrıca grafik olarak ta başarılı eserleri var ama bir elin parmaklarını geçmez :)
    Yinede oyunu oynayıp bitirmiş olmak için değil de zevk için oynuyorsan DSi
  • ya herkes dsi dio ama sanki wii bole oyun bakımından daha geniş ve oynanıs sekli guzel (sbsden sonra alacam birini valla ) :D
  • ben dsi derim başka demem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.