Şimdi Ara

wii mi ps3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wii yi kesinlikle tercih etmelisin dostum bütün dünyada oyun anlaışını komple değiştirdi. herkez zeldayı falan örnek gösteriyor evt zelda gerçektende muhteşem bir oyun ama gerek metroid gerekse nfsler falan inanılmaz ii yapılmış benim gerçektende cok hooşuma gitti şimdi çipde çıktı çıkacak (belkide çıkmıştır tam bilmiyorum) artık sen ozaman gör oyun eğlencesini :D
  • Wiinin birkaç çipi çıktı hatta Türkiye'de bile takmaya başladılar.İstanbulda Kadıköyde bir yer takıyor Cyclowiz çipini 150ytl ve bildiğim kadarıyla 8-9 kişi taktırmış bile.
  • bende valla playle sport var gidipte bi oyuna 150 ytl veremem ınun yerine oyun parasini verir çipi taktiririm türkiyede bu anlamsiz vergiler oldukça yapilabilecek başka bişeyim yok düşünsene 5 oyun alsam 750 ytl konsolu almanyadan 250avroya aldim yaklaşik 500 ytl burda800 ytl saçmaliklaar silsilesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytekout -- 5 Mart 2007; 17:57:00 >

• Wii tabii ki
  • ya dikkat ettim x360 çılarda wii yi öneriyo
    Tabiki kralı öneriyorum sana, heralde herkes kralın kim olduğunu biliyodur artık
  • Gerçi Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz.Ben Wii'yi İlk Çıktığında Büyük Beklentilerle Aldım Fakat 1 Hafta Sonunda Direk Sattım Bana Göre Xbox 360'da Oyun Oynamak (Veya Ps3'De) Çok Daha Keyifli.

Fikir Olarak Güzel Fakat Çokta Amacına Ulaşamayan Bir Konsol ,Kontroller Stabil Değil,Grafikler Diğer İki Konsolla Karşılaştırıldığında Yorumsuz...

Wii 2 Çıkarsa Aynı Makinayı Ekran Kartını Değiştirerek Piyasaya Sürerler Kontrollerde Bir Değişiklik Olmaz, Şayet Wii 3 (Veya İsmi Her Ne Olursa) Çıkar İse Hem Kontroller Stabil, Hem Grafikler Daha İyi Olur. İşte O Zaman Alınabilir Diye Düşünüyorum.

Sonuç :Oyunlara Yeni Başlayanlar İçin Uygun ,Hardcore Oyuncular İçin 4-5 Gün İçinde Rafa Kaldırılabilecek Bir Konsol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

ya dikkat ettim x360 çılarda wii yi öneriyo
    Tabiki kralı öneriyorum sana, heralde herkes kralın kim olduğunu biliyodur artık

Kral XBOX 360
  • quote:

Orjinalden alıntı: Errolflyn

Gerçi Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz.Ben Wii'yi İlk Çıktığında Büyük Beklentilerle Aldım Fakat 1 Hafta Sonunda Direk Sattım Bana Göre Xbox 360'da Oyun Oynamak (Veya Ps3'De) Çok Daha Keyifli.

Fikir Olarak Güzel Fakat Çokta Amacına Ulaşamayan Bir Konsol ,Kontroller Stabil Değil,Grafikler Diğer İki Konsolla Karşılaştırıldığında Yorumsuz...

Wii 2 Çıkarsa Aynı Makinayı Ekran Kartını Değiştirerek Piyasaya Sürerler Kontrollerde Bir Değişiklik Olmaz, Şayet Wii 3 (Veya İsmi Her Ne Olursa) Çıkar İse Hem Kontroller Stabil, Hem Grafikler Daha İyi Olur. İşte O Zaman Alınabilir Diye Düşünüyorum.

Sonuç :Oyunlara Yeni Başlayanlar İçin Uygun ,Hardcore Oyuncular İçin 4-5 Gün İçinde Rafa Kaldırılabilecek Bir Konsol.

dediğin gibi kontroller stabil değilse o zaman hiç bi işe yaramaz tabii.ama ilerde çıkacak oyunlarda kontroller daha stabil hale getirilebilir.
    nintendo grafikleri hep arka planda tutuyor.çünkü onlar için öncelikli olan oyunların eğlenceli olması.

• Açıkcası ben Wii'yi PS3ten daha fazla merak ediyorum
  • quote:

Gerçi Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz.Ben Wii'yi İlk Çıktığında Büyük Beklentilerle Aldım Fakat 1 Hafta Sonunda Direk Sattım Bana Göre Xbox 360'da Oyun Oynamak (Veya Ps3'De) Çok Daha Keyifli.

Bence yanlış yapmışsın hocam şu anda zaten xbox360 dışında hiç bir konsolda adam gibi bir şey yok Wii'nin hit oyunları bu yıl içinde gelecekler ve sende müthiş zevkler yaşayacaktın ign nintendo editoru "İnanılmaz şeyler hazırlanıyor duyunca aşaıracaksınız" diye bir yazı yazdı gecenlerde ign'de,sen bir kere yanlış karşılaştırma yapıyorsun Wii HD desteği taşımayan bir konsol Xbox360 ve PS 3 de vmevcut bu ikisi olabilir ama wii'yi nedne karşılaştırma gereği duyuyorsun ki ,ayrıca ilerde çıkacak oyunlarda göreceksinki wii oyunları normal bir tv de her oyuncuyu tatmin edebilecek kadar iyi grafiklere sahip bir konsol RE 4veya Zelda : TP için kötü grafikli diyebilirmisin Wii'de bunun 2 katı mevcut ve ilerde kendini gösterecek bence rafa kaldıralacak değil tvnin hemen yanında taht kurulacak bir konsol wii

• quote:

Orjinalden alıntı: NoPRoBLeMtr

quote:

Bence yanlış yapmışsın hocam şu anda zaten xbox360 dışında hiç bir konsolda adam gibi bir şey yok Wii'nin hit oyunları bu yıl içinde gelecekler ve sende müthiş zevkler yaşayacaktın ign nintendo editoru "İnanılmaz şeyler hazırlanıyor duyunca aşaıracaksınız" diye bir yazı yazdı gecenlerde ign'de,sen bir kere yanlış karşılaştırma yapıyorsun Wii HD desteği taşımayan bir konsol Xbox360 ve PS 3 de vmevcut bu ikisi olabilir ama wii'yi nedne karşılaştırma gereği duyuyorsun ki ,ayrıca ilerde çıkacak oyunlarda göreceksinki wii oyunları normal bir tv de her oyuncuyu tatmin edebilecek kadar iyi grafiklere sahip bir konsol RE 4veya Zelda : TP için kötü grafikli diyebilirmisin Wii'de bunun 2 katı mevcut ve ilerde kendini gösterecek bence rafa kaldıralacak değil tvnin hemen yanında taht kurulacak bir konsol wii

"İnanılmaz şeyler hazırlanıyor duyunca şaşıracaksınız" diye bir yazı yazdı gecenlerde ign'de'' ; İşte Böyle Şeyler Yaza Yaza Aldırtıyorlar Konsolu Fakat Sonuç; Satın Almış Ve Oynamış Biri Olarak Ben Pek Şaşırtıcı Bulmadım , Yukarıda'da Söylediğim Gibi Aldıktan 1 Hafta Sonra Gitti Gidiyor Adlı Site Üzerinden Sattım , Ne Kadar İlginçtir Ki Cihazı Benden Satın Alan Arkadaş Kısa Bir Süre Kullandıktan Sonra Satmaya Karar Vermiş İlave Olarak 3 Oyun Veriyor Şu Anda Açık Arttırmanın Bitmesine Sanırım 1 Gün Kaldı İsteyen Bakabilir.Bu Arada Wii'de Hd Desteği Olup Olmaması Beni Hiçbir Zaman İlgilendirmedi Nitekim Ben Atari Ve C64'lerle Büyümüş Bir Oyuncu Olduğum İçin Grafikten Önce Oynanabilirlik Önemlidir Benim İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım-Damı -- 8 Mart 2007; 2:59:45 >

• Wii bizi kesmez hocam ondan, oyuncu adama ps3-360 gider Wii'yi kız arkadaşına alıcan sonrasına karışmican...
  • tabikide ps3
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NoPRoBLeMtr

quote:

"İnanılmaz şeyler hazırlanıyor duyunca şaşıracaksınız" diye bir yazı yazdı gecenlerde ign'de'' ; İşte Böyle Şeyler Yaza Yaza Aldırtıyorlar Konsolu Fakat Sonuç; Satın Almış Ve Oynamış Biri Olarak Ben Pek Şaşırtıcı Bulmadım , Yukarıda'da Söylediğim Gibi Aldıktan 1 Hafta Sonra Gitti Gidiyor Adlı Site Üzerinden Sattım , Ne Kadar İlginçtir Ki Cihazı Benden Satın Alan Arkadaş Kısa Bir Süre Kullandıktan Sonra Satmaya Karar Vermiş İlave Olarak 3 Oyun Veriyor Şu Anda Açık Arttırmanın Bitmesine Sanırım 1 Gün Kaldı İsteyen Bakabilir.Bu Arada Wii'de Hd Desteği Olup Olmaması Beni Hiçbir Zaman İlgilendirmedi Nitekim Ben Atari Ve C64'lerle Büyümüş Bir Oyuncu Olduğum İçin Grafikten Önce Oynanabilirlik Önemlidir Benim İçin

dediğim gibi şu an wii sport wii play gibi aperatif oyunlar mevcut konsol yepyeni bir kontrol sistemine sahip olduğu için adapte olma süresi tanımak lazım,ne oyunlar oynadın bilmiyorum ama Zelda : TP hem grafiksel açıdan (üstelik GC grafiklerinin direkt portudur) hemde kontroller açısından seni yeterince tatmin edecekti zaten zelda türünün en iyisi...

evet wii'de şu an için çok çekici oyunlar yok ama olacaktır...Üstelik zeki olan bir insan bir söze kanıpta gidip konsol almaz,ben uzun süredir Nintendo konsolları kullnıyorum senin gibi commadorlar,nesler,snesler elimden geçti şu an wii alacağım ama bekliyorum çünkü oynayacak oyun yok ve en büyük alternatif 1,5 sene önce çıkan xbox360 bende gidip xbox360 aldım,evet xbox ve ps 3 de oyun oynama zevki ayrıdır ama wii'de kendine ayrı bir kategori açtığını düşünüyorum ben,sence ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.