Şimdi Ara

wii nin oynanabilirliği; efsane gerçek mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewt red steel wii nin başına gelen en kötü oyun. FPS oyunları wii de pek iyi deil Call of Duty3 hariç. En çok spor ve diğer tür oyunlar zevkli.
  • valla ned for speed hem xbo360 hd tvde hemde wii de gordum magazada yanyana oyle ahim sahim da fark yoktu grafik acisindan kol ise youtube vs vs git bak ne yaparsan yaptigin hareketi saniyede ekrana veriyor 1 e 1 hemde araba kullanir gibi araba kullaniyorsun kolla bunuda magazada gozumle gordum
    oyle basit bir teknoleji degil grafikleride cogunun soyledigi gibi dusukde degil ama gecis doneminden sonra cok kaliteli oyunlarda cikar aceleci olmamak lazim zaten wii bulmak bile zor geldigi an bitiyor magazalara
    her oyunun grafigi iyi olucak yada kotu olucak diyede birsey yok piyasa oyunlari onlar cikis oyunu zaman icinde oturur hersey yerine ve kaliteli yada kalitesiz oyunlarda cikar
    arti xbox 360 ve ps3 dede 100 kez soyledik 10 milyon euro bir oyunun maliyeti fazla oyun cikmaz xbox bakin 16 ayina girdi kac tane oyunu var
    sonra boks oynadikdan sonra red stele gecersen 2 oyunun mantigida degisik alisana kadar normal bu yani ben resident oynadikdan sonra futbol oyununa gecdigimde basta alismak gerekiyor normal kolla bile o tarz bir aletle farki daha cok hissetmeniz dogal elbette ustelikde 5 7 dakika oynamakla
    bu makine toplamda 12 saatte 2 milyon satti o 2 milyon salakda sansli salaklardi benim gibi salaklar para oldugu halde bulupda alamiyor makina ne avrupa ne usa nede japonyada yok yok turkiyeye 800 yltlik makineye bakarak karar vermeyin sizde fiyatini avrupa piyasasi olarak olsa o salaklardan olmak isterdin eminim arti ps3 ciksin 600 euroluk makineyi acaba trde 2 milyara kac kisi alicak sanmayinki onuda avrupa fiyatina satarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakah74 -- 31 Aralık 2006; 0:47:45 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.