Şimdi Ara

Wii U'nun Üretimi Durduruluyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keşke N.E.S li N64 lü yıllarına geri dönse Nintendo.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Üzücü ama yerinde olmuş.
  • El konsolu new3dsler cikali da pek bir zaman olmadi. Nintendo durmuyor para tatli tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni nx wiiu oyunlarını oynatabilirdir.

wiiu almadım ama aklım wiiu için özel yapılan mario ve zeldada kaldı

wiiu oyunları nx üzerinde çalışacaksa nx almayı düşünüyorum
  • Çekirge wii de zıpladı Wii U'da zıplamadı bu kadar basit.

Ben Nintendo da yönetici olsam wii yi üreten ekibi ödüllendirmişsem (bilmiyorum var mı böyle birşey lafın gelişi). Wii U yu üreten ekibe de cezasını keserdim.

Pisayayı okuyamadı adamlar. Sonuçta ticari bir cihaz ve ticari başarısızlıktır Wii U. Eskimiş donanımla ikinci kez toplarız paraları dediler. Yemedi bu sefer.

Pokemon'un cep telefonuna çıkması nintendo açısından da birşeylerin değişeceğinin göstergesi. Zaman ilerliyor ve konsol dünyası da değişime zorlanıyor. Ayak uyduramayan batacak bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.

Bu piyasa batmaz denen ne firmaları batırdı (atari, commodore vs) sonraki hamleleri akıllıca olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 29 Ağustos 2016; 13:54:20 >
  • takeru T kullanıcısına yanıt
    Sega, Atari yada Commodore'nin tum sattigi konsollarin sayisini toplasan bir NES kadar etmez.bence once arastir ondan sonra konus.Nintendo oyun tarihini olusturan markadir.suanda ne Microsoft nede Sony, Nintendo'nun yaninda hicbirseydir ve bunu gostetecektir Nintendo 2017'de gelecek konsoluyla.Mario, Zelda, Metroid, Star Fox, Pokemon ve bircok oyun tarihini degistirmis efsanevi serilere sahip olan Nintendo'yu sacma sapan seylerle kiyaslama.Nintendo, Entertainment denen film, oyun, muzik sektorun 1 numarasidir onuda bil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunuda ekleyeyim.Nintendo, Sega'nin Sony'nin Microsoft'un Atari'nin ve diger oyun company'lerin tum tarihte sattigi toplam konsol, oyun, aksesuar kadar kendisi tek basina satmistir.yani hepsini toplasan bir Nintendo etmiyor.daha ne diyeyim.

• Gameboy olmasaydı batacak firmadan bahsediyorsun. Fanboyluğa gerek yok

• ScottishJR kullanıcısına yanıt
    Konuyu merak ettim, kaynak vermenizi bekliyorum.
  • ichise kullanıcısına yanıt
    buradan firm'lere gore toplam konsol satislari siralamasina bakabilirsinizhttps://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_game_consoles

buradan ise en cok satan video oyunlari Exclusive olarak hep Nintendo oyunlari var listedehttps://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScottishJR -- 2 Eylül 2016; 13:36:47 >

• Turkiye de Nintendo nun fazla bilinmemesi onun daha az sattigi manasina gelmez. Nintendo oyun dunyasinin bitme noktasina geldi donemlerde oyunlarıyla, konsollariyla sektorun kurtaricisi olmuştur. Bugun oyun diye oynadiginiz her seyin kökünde Nintendo vardir desek abartmis olmayiz. 3-5 sene once oyun oynamaya baslayip, ahkam kesmek boyle sonuclaniyor, ister istemez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.