Her yer sana açık Alp Olm o sero problemli çocuk :P aLırım fiyakasını Özel konuşacagım şey de Taha nın dedigi laftı Mage yi de brave i de salla Sero yu atanı ben atarım
Höst !? Kimi atıosn sen
...
Ben seroyla brave sorun cıkardı derken seroyu suclamadım. seroyu kızdırdı herif , sero dio cok kızdım berserker doldu dio
aynı anda bi pm daa geldi birbirlerinden habersiz brave de dioki berserker doldu cok sinirliim suna acıcam dio
sora mage seroya bişiler dedi. dedim biz nie burdayız karısma sen. mage dedüzeni sağlıyorum mu ne öle bişiler dedi.
bende ""Biz"" sağlarız sen işine bak dedim.
Brave geldi la oyuna kos Hemen furo nbr dedi
ptt ye gitmeye üşenmesem bende gelicem ama üşencimden gidip gold silk parası yatırmıom. Sıcak kim uraşacak goldsuz da oyuna başlanmıyo ölüm yav
Benim char a ne oldu ? Attınız mı
Tina gider gitmez postaladı seni taylan dedi napıcaz yektayı bi işede yaramıyor zaten
Not:yukarda yazılanların tümü hayal ürünüdür Not2:Aşşağıdakilerin hepsi gerçekdir
Yarın 57 lvl bow charla geliyorum inşallah ama bu chara curst heart toplanmayla bitmiyecek galiba
quote:
Orjinalden alıntı: tai__chi
Tina gider gitmez postaladı seni taylan dedi napıcaz yektayı bi işede yaramıyor zaten
Not:yukarda yazılanların tümü hayal ürünüdür Not2:Aşşağıdakilerin hepsi gerçekdir
Yarın 57 lvl bow charla geliyorum inşallah ama bu chara curst heart toplanmayla bitmiyecek galiba
Ne hayal ürünü bekLenir bu lavuktan Bugün cam açıyorum diyor elini kırarım Tipik bir faşist
hayal degil gerçek dedim o lafları Yekta bozulma ama guildin Avarege ını düşürüp rev6da 3.sayfada bulunmamıza neden oluyordun
quote:
Orjinalden alıntı: FeteLin0
hayal degil gerçek dedim o lafları Yekta bozulma ama guildin Avarege ını düşürüp rev6da 3.sayfada bulunmamıza neden oluyordun
Şimdi o char ı kasıp sana tek atmak vardı ya neyse
quote:
Benim Nie Bu Olaylardan Haberim Yok Guiilde Onca Olay Olmş
Bu nedir usta oyuncu aranıyor demişsin. Aranandan başka herkes mesaj yazmış
Yokmu evet level önemli değil yani 70 felan bile kabul edebilir...
ben gelebılırım taylan büyük ihtimal ne de olsa tank lazım size
quote:
Orjinalden alıntı: Lord_Boromir
Evet Sercan Zaten Genelde Taha hariç hiç kimse bot kullanmıyo o da zaten ara sıra afk oldugunda kullanıyor partyler genelde legitlik üstüne
aslında legit türk guildi olsa onlara gösterirdik kimin daha iyi legit oldugunu
Ben legitim desemde o danalar bana bulaşıyor legitligi desteklesemde Diğerlerrine gösterlen tutum çok agır. Fw de arkadan vurucam alayını
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Lord_Boromir
Evet Sercan Zaten Genelde Taha hariç hiç kimse bot kullanmıyo o da zaten ara sıra afk oldugunda kullanıyor partyler genelde legitlik üstüne
iiki 2 görevi bota yaptırdık sende legit diilsin multi client var
quote:
Orjinalden alıntı: KaJMéRaN
quote:
Orjinalden alıntı: _-TaicHi-_
iiki 2 görevi bota yaptırdık sende legit diilsin multi client var