Şimdi Ara

wilson ankastre ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wilson marka ankasrte ürünler hakkında bi bilgisi olan varmı acaba ?
    www.ankastreevi.com diye bi site bu markanın ürünlerini satıyor.Ürünler gayet şık görünüyor ama önce sizin fikirlerinizi almak istedim.Cevaplarınızı bekliyorum...

• Daha düzgün bir marka alırsan senin için daha iyi olur Garantisi uzunsa almanı tavsiye ederim.Bu arada ne malı wilson ?
  • Ne malı olduğuyla ilgili bi bilgim yok.Sadece tesadüfen bu sitede gördüm...
    Icf norm galia dominox mekappa biçok markayı internetten takip ediyorum karar vermek için yardımlarınızı bekliyorum...
  • Benim bilgim var dostum
    Wilson aslen bir amerikan markasıdır.Mutfak ürünlerinden tenis raketine kadar üretir.Türkiyede ankastre sektürü çok hızlı olduğu için ankastre ayağını kayseride kurduğu fabrikada imal ediyor ve asya ülkelerine pazarlıyor.Aynı ürünleri farklı markalar adı altında görünce araştırmıştım, fabrika toplu miktarda alım yapıldığı zaman üzerinde marka yazmayan ürün vererek firmaların kendi adı altında satmasına olanak tanıyor, ama servis garantisinden faydalanabilmek için wilson yetkili satıcılarından Wilson marka taşıyan ürünleri almak gerekiyor.
    Nereden bilion dersen, wilson ankastre setini 3 sene evvel aldım halen sorunsuz kullanıyorum, ben mağazadan almıştım ama verdiğin adreste servis ağı ve 2 yıl garantisi olduğu yazılmış.
    Ayrıca şahsi kanatim arçelik beko gibi markalardan alacağım ürünlerden çok daha kaliteli ve kullanışlı, kullananların da aynı karara vardığına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YILAY -- 28 Ekim 2008; 16:49:33 >

• teşekkür ederim arkadaşım önerini değerlendireceğim...
  • http://www.ankastreevi.com/referans/ yeni modelleride çok şık kullandıklarım eskirde yenisini almam gerekirse başka marka almam gene wilson alırım şıkır şıkır baksana şunlara
  • Arkadaşlar Wilson Ankastre setlerini gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

http://www.koyuncuoglumarket.com/subkategori/195/199/354/Ankastre_Setler.html

ankastre 3 lü setlerde dehşet kampanya var burda. ocak + davlumbaz + fırın 819 TL den başlıyo. Bu fiyata normalde en fazla bi ürün alırsınız. fırınları genelde 7 fonksiyonludur. ızgarasından tutunda köftesine pişirmesine kadar ne ararsan var.www.wilson.com.tr den yetkili servislere bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk_-_ -- 9 Temmuz 2009; 9:19:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba

yukarıda verdiğiniz linkteki fiyat 799+kargo nakliyedir. (ayrıca satıcı uzun zamandır ürün satmadı sanırım, verilen fiyat biten kampanyanın listesine ait)

ankastre evi sitesinde aynı ürün 400 ml aerosol inox temizleyici hediye ile beraber
    http://www.ankastreevi.com/0/ankastre-firin/davlumbaz-firin-ocak-indirimli-uclu-set-2.html
    819.00 TL Türkiyenin heryerine KARGO DAHİL (MNG kargo) fiyattır. 7/24 kargo gönderisi yapılmaktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanates

Merhaba

yukarıda verdiğiniz linkteki fiyat 799+kargo nakliyedir. (ayrıca satıcı uzun zamandır ürün satmadı sanırım, verilen fiyat biten kampanyanın listesine ait)

ankastre evi sitesinde aynı ürün 400 ml aerosol inox temizleyici hediye ile beraber
    http://www.ankastreevi.com/0/ankastre-firin/davlumbaz-firin-ocak-indirimli-uclu-set-2.html
    819.00 TL Türkiyenin heryerine KARGO DAHİL (MNG kargo) fiyattır. 7/24 kargo gönderisi yapılmaktadır.

Aerosol hediye kaldırılmış, fiyatlar peşin 760.00 TL KDV - Kargo - montaj Dahil.Kampanya stok sınırlıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanates -- 18 Haziran 2009; 13:16:10 >

• 760 LİRA DİİL. ONLARDA DA 819 LİRA. TABAN FİYATI WİLSON BELİRLİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturk_-_

760 LİRA DİİL. ONLARDA DA 819 LİRA. TABAN FİYATI WİLSON BELİRLİYOR.

Sn gokturk
    Yarın site üzerindeki iletişim bilgilerinden ulaşın bana 760 dan size 10 takım hatta isterseniz stok'umun tamamını vereyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.