Şimdi Ara

Win 10 C Diskim 97 Çekiyor Update Yaparken Normalmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows güncelleme yaparken 97 olması normalmi ekteki dosya kullanıyordu en çok diski bir sıkıntı varmı acaba ?

Win 10 C Diskim 97 Çekiyor Update Yaparken Normalmi ? Win 10 C Diskim 97 Çekiyor Update Yaparken Normalmi ? Win 10 C Diskim 97 Çekiyor Update Yaparken Normalmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLord -- 15 Haziran 2016; 3:09:22 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD kullanıyorsunuz ve okuma hızı 171 kb, yazma hızı 1.1 mb mı sadece ? Bu değerler bir ssd için çok düşük.Mekanik bir disk olsaydı %97 kullanımı açıklardı.Ancak ssd disklerin rastgele okuma/yazma değerleri ve iops'ları çok yüksek oluyor.SSD'nize bir sağlık testi yapın bakalım.Ömrünü dolduruyor mu yoksa
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar geçen sene alındı ne demek ömrünü dolduruyor yaw

• sLord kullanıcısına yanıt
    HD Tune ile benchmark yapın bakalım değerler kaç çıkacak.
     Win 10 C Diskim 97 Çekiyor Update Yaparken Normalmi ?
    SSD'nizde sorun yok hocam.Değerler gayet güzel.Ancak bu yüksek disk kullanımı neden oluyor anlayamadım

Hocam geçen gün görev yöneticisine baktım disk 97 98 100 gidiyordu bende virüs girdi sanmıştım ilk başta sonra baktım windows güncelleştirme yüklüyormuş güncelleştirmeyi kapatınca disk kullanımı düzeldi konuyu açma nedenim güncelleştirme yapılırken diskin 97 98 100 lerde olması normalmidir buydu sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLord -- 16 Haziran 2016; 20:21:46 >
    Normal değil ancak neden böyle derseniz onu bilemedim işte
  • Güncelleme yaparken olan değerler normal. SSD testi için HD Tune kullanmayın o Mekanik Diskler için olan yazılımdır.
  • teknolog71 kullanıcısına yanıt
    Yani bir sorun yok güncellemede eyvallah hocam birde hangi program ile test yapmamı önerirsiniz ?
  • Hocam Çözümü Söylüyorum Hizmetlerden Windows Search'ı Kapatın Gözle Görülür Bir Azalma Olucak
    AS SSD Benchmark programı ile test edebilirsiniz.
  • teknolog71 kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam testi siz anlıyorsanız sizden bi yorum alırım  Win 10 C Diskim 97 Çekiyor Update Yaparken Normalmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLord -- 17 Haziran 2016; 0:35:22 >
    Değerler gayet normal hocam sorun yok. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.