Şimdi Ara

win 11 pro wifi kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kısa bir süre önce asus tuf a15 aldım ryzen 5 7535HS işletim sistemi olan fakat wifi 10dkda bir kopuyor o esnada wifi kısmı kasıyor , wifi direkt olarak gidiyor sadece bu bilgisayarda yaşadığım bir sorun kendi telefonumda farklı bir telefonda,televizyonda bu tarz bir sorun mevcut değil sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz

• Cihazın wifi chipi ile router arasında bir sorun olabilir, 5ghz ac bağlantısını deneyin sorun ondaysa, 2.4ghzyi deneyin.

• Wifi sürücülerini yeniden kurmayı deneyin. İşe yaramazsa modem firmware update deneyebilirsiniz. O da işe yaramazsa 5GHZ ile 2.4GHZ ile ayrı ayrı deneyin. O da işe yaramazsa büyük ihtimalle donanımsal bir sorun bulunuyor.

• Dedikleriniz gibi 5ghz ile 2.4ghz ayrı ayrı tutup, 2.4ghz kapattım şuan 5ghz de bir sorun yok gibi duruyor teşekkür ederim

• Bu video yardımcı olabilir  

Techxpyoutube
    Wi-Fi bağlantı sorunu mu yaşıyorsunuz? "Bu Ağa Bağlanılamıyor" hatası, özellikle Windows 10 ve 11 kullanıcılarının sık karşılaştığı bir problem. Bu videoda, Wi-Fi bağlantı hatası ve ağa bağlanmıyor sorununu kesin çözüm yollarıyla nasıl düzeltebileceğinizi adım adım anlatıyoruz. Eğer Windows 10 veya Windows 11 kullanıyorsanız ve Wi-Fi ağ bağlantısı hatası nedeniyle internete bağlanamıyorsanız, bu video tam size göre! Wi-Fi çözüm, ağ bağlantısı problemi veya Wi-Fi sinyal sorunu gibi sorunları nasıl giderileceğini öğrenin. Bu videoda bulacağınız çözümler: Windows 10 Wi-Fi bağlanamıyor hatasını düzeltme Windows 11 ağ bağlantısı hatası için pratik çözüm Wi-Fi ağ sorunları için basit adımlar Wi-Fi hatası nasıl düzeltilir? Eğer bu video faydalı olduysa, videomuzu beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın!
    https://www.youtube.com/watch?si=cktvRVUkwNKDVQaO&v=ZpKQK3N3MMs&feature=youtu.be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Wifi 6 modem sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.