Bilgisayarımı açtığımda windows hata kurtarma sayfası geliyor normal olarak başlat dediğimde windows başlatılıyor diyip win7 simgesi geldiğinde mavi ekran hatası veriyor ve reset atıyor başlangıç onaramayı başlat dediğimde ise kullanıcı seçim ekranı boş geliyor mouse kıpırdıyor ama ordan öteye gidemiyorsun
win 7 yi yeniden kurmayı denedim fakat kuruluma başlayıp dil seçimini yaptığımda kurulum başlıyor diyip kalıyor mouse gene hareket ediyor ama kurulum yapılmıyor
sorun ne başına gelen bilen varsa söylerse sevininirim
win 7 ultimate 64 intel core 2 duo 4gb ram
Öncelikle sisteminizde önemli dosyalarınız yoksa temiz bir kurulum yapabilmek için HDD üzerindeki tüm bölümleri silip biçimlendirin. (Hızlı biçimlendirme yapmayın ki bad sektör varsa işaretlesin)
Bu işlemin ardından kuruluma geçin. Kurulum yaptığınız DVD'de bir sorun olabilir bunu da ihmal etmeyin.
sayfasında ki ilk resimde ki windows loding diyor sonra ikinci resimde ki gibi dil seçiyorum
ardındna onarım mı yoksa yeniden kurulum mu diyor yeniden kurulumu tıklıyorum orda saatlerce bekliyor devam etmiyor
format atma işini burdan önce yapıyormuyuz yapıyorsak nasıl olucak ?
Öncelikle bilgisayarınızı CD'den boot edecek şekilde boot menüsünden ayarlayın. Bilgisayar açılırken DVD içinde olsun sistem DVD den açılacak.
Siz bu şekilde mi yapıyorsunuz yoksa windows içinden mi yüklemeye çalışıyorsunuz?
Eğer ilk şekilde yapmaya çalışıyorsunuz ve yükleyemiyorsanız sata destekli bir işletim sistemi DVD si kullanmanız gerekir ya da önce hiren's boot cd gibi bir yazılımla sistemi boot edip formatlayıp tekrar windows DVD si ile kurulum yapmaya çalışmanız gerekir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme