Şimdi Ara

Win 7 açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı açtığımda windows hata kurtarma sayfası geliyor
    normal olarak başlat dediğimde
    windows başlatılıyor diyip win7 simgesi geldiğinde mavi ekran hatası veriyor ve reset atıyor
    başlangıç onaramayı başlat dediğimde ise kullanıcı seçim ekranı boş geliyor mouse kıpırdıyor ama ordan öteye gidemiyorsun

win 7 yi yeniden kurmayı denedim fakat kuruluma başlayıp dil seçimini yaptığımda kurulum başlıyor diyip kalıyor mouse gene hareket ediyor ama kurulum yapılmıyor

sorun ne başına gelen bilen varsa söylerse sevininirim

win 7 ultimate 64
    intel core 2 duo
    4gb ram

• Öncelikle sisteminizde önemli dosyalarınız yoksa temiz bir kurulum yapabilmek için HDD üzerindeki tüm bölümleri silip biçimlendirin. (Hızlı biçimlendirme yapmayın ki bad sektör varsa işaretlesin)

Bu işlemin ardından kuruluma geçin. Kurulum yaptığınız DVD'de bir sorun olabilir bunu da ihmal etmeyin.
  • windows kurulumuna girdiğimde

http://forum.donanimhaber.com/m_29885855/tm.htm

sayfasında ki ilk resimde ki windows loding diyor sonra ikinci resimde ki gibi dil seçiyorum

ardındna
    onarım mı yoksa yeniden kurulum mu diyor yeniden kurulumu tıklıyorum
    orda saatlerce bekliyor devam etmiyor

format atma işini burdan önce yapıyormuyuz yapıyorsak nasıl olucak ?
  • Öncelikle bilgisayarınızı CD'den boot edecek şekilde boot menüsünden ayarlayın. Bilgisayar açılırken DVD içinde olsun sistem DVD den açılacak.

Siz bu şekilde mi yapıyorsunuz yoksa windows içinden mi yüklemeye çalışıyorsunuz?

Eğer ilk şekilde yapmaya çalışıyorsunuz ve yükleyemiyorsanız sata destekli bir işletim sistemi DVD si kullanmanız gerekir ya da önce hiren's boot cd gibi bir yazılımla sistemi boot edip formatlayıp tekrar windows DVD si ile kurulum yapmaya çalışmanız gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.