Şimdi Ara

Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
4
Favori
40.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Download

• Ben heralde beceriksizim arkadaslar.. metin ayarları (metin boyutu degıstırme) % 100 de ıken sorun yok hersey ıle degısıyor ama %125 orta sevıyeye getırdıgımde nuh dıyo baska bısı demıyor ırfanview ıle resım boyutlarını ufalttım büyüttüm tum denemelerım basarısız,,minik bir yardım bır el atsanız kardeslerım..

•  Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı

• aLcatraz bende diyorum senin avatar biyerden tanıdık benim paylaştığım startorbmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ
     Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı[/center]

Masaüstündeki bilgi yazılarını nasıl yaptın? Tema yüklemeden sadece bunu yapabilirmiyiz vede sadece istediğimiz bilgileri yazdırarak. Bi sorumda Masaüstü araçlarının buna benzer şekilde temalarını değiştirebilirmiyiz(hava durumu, saat, cpu ram göstergesi)

• @rasobey
    Yüklemeden yapamazsın malesef.

• Simgeler çok hoşuma gitti güzelmiş

• DA da önüne gelen orb yapıyor
  • Evet

• Alakasız olabilir ama su görev cubugu sizlerde ince nasıl incelticem onu cok kalın bu orijinal olanı yaw temayı değiştirdim ama o aynı kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenZen_18

Alakasız olabilir ama su görev cubugu sizlerde ince nasıl incelticem onu cok kalın bu orijinal olanı yaw temayı değiştirdim ama o aynı kaldı

Görev çubuğuna sağ tıkla.Özelliklere gir.Orda Küçük simgeler kullan seçeneğinin yanındaki kutuya tik koy.Sonra tamama basıp kaydet..
  • yaptım onu jeton geç düştü tabi bnm simgeler cok ufak kaldı böyle o yüzden farklı bişeymi var onu sormuştum teşekkürler yinede
  •  Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı

İndir!

Nasıl olmuş bakalım :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.