Bildirim
Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarına Mac havası katmak istiyenler için birebir
Apple_new_logo_thedanwayne by ~thedanwayne
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 17 Mart 2010; 22:22:18 > -
-
Furkan* AS Roma içinde bir buton yapabilirmisin zahmet olmassa? Barcelona falan var. Özendim şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: Faramir
Furkan* AS Roma içinde bir buton yapabilirmisin zahmet olmassa? Barcelona falan var. Özendim şimdi
O yapmıyoki..Bulduklarını paylaşıyo.. -
Hocam bunlar ben yapmıyorum ama bi arkadaşa yaptırabilirim , yada bulabilirim -
Kusura bakma kardeş. Öyle paylaşınca sen yapıyorsun zannettim. Aslında bulabilirsen çok sevinirim gerçekten. -
arkadaşlar indirdiğim butonları peki nasıl uygulayacağız -
quote:
Orijinalden alıntı: proofweb
arkadaşlar indirdiğim butonları peki nasıl uygulayacağız
İlk mesajımdaki programla -
Yok Öyle Değil indirdim programı ama paylaştıgın Windows7 Orb varya oradakilerini nasıl aktaracağız yani ben dosyalara bakınca green,blue red diye dosyalar var onları nasıl programın içine atacağız -
Programda selecte tıklıcan ordan o indirdiğin klasöre girip orbu seçicen -
-
-
-
-
Bu programı nasıl kullanacağız acaba? açmaya çalıştığım zaman engelliyor Birde r.exe diye birşey var o nedir -
r.exe önemli değil programa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır sonra bu roman ikonunu seç -
-
Güzel olmuş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X