Şimdi Ara

Win 7 'de Bu hata yokken Windows 8 de var ( Lütfen bakın )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki bildiğiniz belki bilmediğiniz bir cra*k programı olan xforce programını windows 7 bilgisayarımda rahatça çalıştırırken windows 8 e geçince artık cra*k yapamıyorum öğrenciyim ve ailemin bu bilgisayarı alacak gücü zor yetti okuduğum okuldan dolayıda bu programada para yatıramam size verdiği hatanın bir fotoğrafını atayım ...

Buyrun hata

• cxsdvcx C kullanıcısına yanıt
    Sen sana lazım olan programları söyle ben sana program + serialleri ile gönderirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 29 Ekim 2013; 22:59:51 >
  • Hocam ben şimdi Autodesk 3ds max kullanacağım program şuan elimde birtek serial yok ama bu hataya çözüm bulabilirsek daha iyi olur benim için
  • UP UP UP
  • cxsdvcx C kullanıcısına yanıt
    Hemen bakıyorum seriali özelden atarım bulursam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cxsdvcx

Belki bildiğiniz belki bilmediğiniz bir cra*k programı olan xforce programını windows 7 bilgisayarımda rahatça çalıştırırken windows 8 e geçince artık cra*k yapamıyorum öğrenciyim ve ailemin bu bilgisayarı alacak gücü zor yetti okuduğum okuldan dolayıda bu programada para yatıramam size verdiği hatanın bir fotoğrafını atayım ...

Buyrun hata

xforce prograamını cd den çalıştırma, direk masaüstüne kopyala oradanda yönetici olarak çalıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

quote:

Orijinalden alıntı: cxsdvcx

Belki bildiğiniz belki bilmediğiniz bir cra*k programı olan xforce programını windows 7 bilgisayarımda rahatça çalıştırırken windows 8 e geçince artık cra*k yapamıyorum öğrenciyim ve ailemin bu bilgisayarı alacak gücü zor yetti okuduğum okuldan dolayıda bu programada para yatıramam size verdiği hatanın bir fotoğrafını atayım ...

Buyrun hata

xforce prograamını cd den çalıştırma, direk masaüstüne kopyala oradanda yönetici olarak çalıştır

Zaten o şekilde denedim sizin windows 8 ise ve çalıştırabiliyorsanız bana programınızı özel mesaj yoluyla atarmısınız ?

Ayrıca "life" hocam attıklarınızdan hiçbiri işe yaramadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.