Şimdi Ara

Win 7 de izinler , Win 7 den iyi anlayalanlar lütfen yardım etsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc de bir fotograf klasörünü / özelllikler / izinler sekmesinden izin vermeyerek gizledim.istedigim zaman açabiliyordum.Sonra format attım aynı dosyayı eski açtığım şekillerde açmayı denedim.ugraştım
    ancak içine girebildim,resimleri açtığımda ! dosyanın bulundugu konuma erişime izniniz olmadıgı için Windows fotograf goruntuleyicisi bu resmi açamıyor. sahiplik filan degiştirdim bişeyler yaptım araştırdım ama bir türlü açamadım.
    2 farklı dosyaya yapmıştım digerinde bazı resimleri açabildim. ama digerinde ise halen açamıyorum baya bi ugraştım..farkı ek hesap açtım orda ona tüm izinleri verdim.orda resim gözüktü ama yine açınca aynı yazı çıktı.normalde şu an izin ver kutuları kapalı(işaretliyemiyorum) , izin verme kutuları açık..

Lütfen Yardımlarınızı bekliyorum.Çok acil...

• quote:

Orijinalden alıntı: bewores

pc de bir fotograf klasörünü / özelllikler / izinler sekmesinden izin vermeyerek gizledim.istedigim zaman açabiliyordum.Sonra format attım aynı dosyayı eski açtığım şekillerde açmayı denedim.ugraştım
    ancak içine girebildim,resimleri açtığımda ! dosyanın bulundugu konuma erişime izniniz olmadıgı için Windows fotograf goruntuleyicisi bu resmi açamıyor. sahiplik filan degiştirdim bişeyler yaptım araştırdım ama bir türlü açamadım.
    2 farklı dosyaya yapmıştım digerinde bazı resimleri açabildim. ama digerinde ise halen açamıyorum baya bi ugraştım..farkı ek hesap açtım orda ona tüm izinleri verdim.orda resim gözüktü ama yine açınca aynı yazı çıktı.normalde şu an izin ver kutuları kapalı(işaretliyemiyorum) , izin verme kutuları açık..

Lütfen Yardımlarınızı bekliyorum.Çok acil...

CD den çalışan xp, ubuntu , pardus denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 7 Şubat 2012; 8:47:06 >

• Siz o izinlerden sadece kendi kullanıcınıza izin vermişsiniz. Mesela x kullanıcısı olsun ona izin vermişsinizdir. O kullanıcı hariç kimse giremeyecektir. Administrator olarak login olduktan sonra fotoğrafa erişmeyi deneyiniz. Sonra yine yönetici hesabından girip o fotoğrafın izinler sekmesinde administrators'e ve var olan kullanıcıya tam denetim izni verin. Bunu yaparken yönetici hesabında olduğunuzu unutmayın.

Bu ntfs izinleri yönetici tarafından kesinlikle değiştirilebilir bir şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: operator11

Siz o izinlerden sadece kendi kullanıcınıza izin vermişsiniz. Mesela x kullanıcısı olsun ona izin vermişsinizdir. O kullanıcı hariç kimse giremeyecektir. Administrator olarak login olduktan sonra fotoğrafa erişmeyi deneyiniz. Sonra yine yönetici hesabından girip o fotoğrafın izinler sekmesinde administrators'e ve var olan kullanıcıya tam denetim izni verin. Bunu yaparken yönetici hesabında olduğunuzu unutmayın.

Bu ntfs izinleri yönetici tarafından kesinlikle değiştirilebilir bir şeydir.

Peki ikinci formatta pc ye aynı ismi vermediyse de yapılabilir mi bu şekilde?
  • tabi ki . Yönetici istenildiği şekilde bunu ayarlayabilir.
  • bu soylediklerinizi yaptım ama olmuyor. zaten administrators olarak kullanıyorum pc yi . win 7 işletim sistemim ubuntu filan win 7 için oluyormu... yahu ne yaptıysam olmuyor :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.