Şimdi Ara

WİN 7 hava durumu hizmete bağlanılamıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
31.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanıcıların standart değerler yerine farklı değerler girmesine sebepsiz yere sebep olmayın. Dosyayı açıp değişiklik yapmadan kaydedildiğinde pek âlâ çalışıyor. Deneyip de olumsuz dönüş yapan görmedim.

Yukarıdaki anlattığım yöntemi deneyin, hem değerleriniz orijinal kalsın, hem araçlar tekrar çalışsın, ama bir arkadaşın yukarıda belirttiği gibi araçlar üzerinde açıklar varmış. Ben yinede kullanıyorum, o kadar değerli dosyalar yok bilgisayarımda.

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 21 Mart 2015; 19:37:17 >
  • Değerleri değiştirmeden bazılarında çalışmıyor , hata bendeki değerleri değiştirsem de çalışmıyor , verdiğim linkteki diğer gatgeti kullanıyorum kısacası herkes için geçerli değil o dediğin , ilaveten onu dahi yapamayan kullanıcılar var. Araçlar üzerinde açık falan yok Micrsoftun uydurmasıdır sebebi ise Yeni metro arayüzüne alıştırmaktır , nette birtane araçlar yüzünden zarar gören birine ait tek bir yazı bulamazssınız
  • Hiç bir değişiklik yapmadan config dosyasını not pad'le açıp ctrl+s yaparak çıktım. Tekrar açtıktan sonra çalıştı. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

1.
    "C:\Users(kullanıcılar)\your name(senin adın)\AppData\Local\Microsoft\Windows Live\Services\Cache" klasöründe bulunan config.xml dosyasını not defteriyle açın. Hiçbir değişiklik yapmadan kaydet diyin tekrar çıkın. 30 saniye bekledikten sonra hava durumu aracını kapatın. Tekrar açın. Tekrar açmayı denediğinizde windows araçları yanıt vermeyebilir tekrar tıklayın takılırsa da çarpılayıp kapatın. Tekrar açın araçları, açılacaktır. Hava durumu çalışmaya başlayacak. Eğer araçlar hiç açılmazsa da Bilgisayarı yeniden başlatın.
    Açıldığında araç çalışıyor olacaktır. Yani burada önemli olan dosyayı açıp kaydet diyip kapatmak.

2
    Bulunduğu semtin/ilçenin ismini görmek isteyenler o semt/ilçe ismini aratsın, en yakın bilgi kaynağını yazacak.

bu yazılanları yapınca düzeliyor ancak 3-4 gün sonra tekrar yapmak gerekiyor herseferinde
    neden hersefer bu işlemi yapmak zorunda kaıyoruz

• bir bilgim yok bende tekrarlıyordum arada bir. Ta ki konum arama bozulana kadar. Kapattım bende orijinal aracı. Başka gadget (araç) yükledim.
  • cache le mache le uğraşmaktan bıktım.
    bunu kurdum rahat ettim.
    Zaten orjinalin aynısı. bir fark olmadı. Tıkır tıkır çalışıyor.

http://win7gadgets.com/media/g/g0795/weather-win7gadgets-com.zip
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Ömer bey bu config.xml dosyasının tam adresi ne neyin altındaki dosya bu bana tam yerinin adresini verirmisin hangi klasör hangi program yazarsan bende denemek ve olup olmadığını görmek istiyorum bende çok uzun zamandır bu programı w7de kullanamıyorum kullanabilmek iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.