Şimdi Ara

Win 7 MBR bolum tablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2 yil once aldigim bilgisayara format atmak istedim ilk aldigimda win7 64bit kuruluydu bende elimde olmadigi icin internetten ayni sekilde w7 64 bit indiridm fakat "Windows bu diske yuklenemez. Secilen diskte MBR bolum tablosu var. EFI sistemlerde, Windows yalnizca GPT disklere yuklenebilir." hatasi alıyorum format atarken. Biraz araştırdım format atabilmek icin komple C,D,E sistemde olan bolumleri silmem gerekiyormus bende C'yi sildim D'de de onemli belgelerim var onlari D'yi silmeden bir sekilde yedekleyebilir miyim. Cunku D yi silmeden once belgeleri almam lazim Cyi de sildigim icin yapamiyorum bunun bir yolu falan varsa yardimci olur musunuz lutfen?

• Formatı neyle atiyorsun biraz bilgi verir misin? İndirdiğin ISO'yu DVD'yemi attin yoksa flash disk ile mi yüklemeye çalışıyorsun USB bellege attin ise hangi programı kullandin?

Senin diskin MBR ama sen sanırım UEFI bir disk hazirladın rufus ile yaptiysan MBR olan seçeneği kullanarak flash diski hazırla bu şekilde yaparsan formatı sorunsuz atarsın. Yada Windows 7 USB/DVD Download Tool programını kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 25 Şubat 2016; 0:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program kullanmadim. Windows 7 araciligi ile direkt olarak isoya sag tiklayip disk goruntusunu DVD ye yaz dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManusDei -- 25 Şubat 2016; 1:16:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.