bilgisayarım sürekli takılıyor 2 saat açık kalmıyo hep takılıyor bilgisayarım xpde öyle bi sorunum yoktu ama win 7 kurunca bu sorun oldu bana yardımcı olur musunuz lütfen bu takılma sorununu nasıl giderebilirim
bilgisayarımın özellikleri:
AMD ATHLON 64X2 DUALCORE PROCESSOR 4200+ 2.2 GHZ 1024 MB DDR2 RAM ATI X550 512 MB EKRAN KARTI 160 GB 7200 RPM SATA HARD DİSK
geneldede flash player java gibi şeyler çalışırken çok oluyor bu takılma bide ekran koruyucusu uzun süre çalıştığında
1gb ram yetersiz kalıyor ram takviyesine ihtiyacın var
windows 7 takılma sorunu olan bi arkadas bi sorunu çözmustu forumda dolas biraz konuyu bulursun
ben avast kurmuştum meğerse o yapıyormuş şimdi avira ile sorunsuz aynen takılmalar ve hatta ekran koruyucu devreye girip yarım saat sonra geldiğimde masaüstüne döner gbi yapıp kilitleniyordu hatta microsoftun çıkardığı bir hotfix dahi kurdum çözmedi önemli olan win7 nin hoşlanmadığı programlardan uzak durmak o zaman sorunsuz çalışıyor sizde tek tek kurup test ederek adım adım gidin mutlaka hoşlanmadığı bi yazılım vardır özellikle antivirüs programlarına dikkat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme