Şimdi Ara

win 7 ulti 64x classpnp.sys sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
22.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Selam
    Elimden geldiği ve vaktimin elverdiği sürece yardımcı olmaya çalışıyorum. Eğer yardımım dokunduysa ne mutlu..
    Kolay gelsin ve iyi bayramlar olsun..
  • yardım atikmpag.sys mavi ekran hatasını veriyor ekran kartı driver'ını hem kendi cd'sinden hemde siteden en günceli indirdim bu hatayı veriyor lütfen yardım
  • ben ingilizce sitelerden buldum çözümü zar zor.işe yaramadıysa yabancı sitelerde bi araştır
  • ebrarkara E kullanıcısına yanıt
    scobu

Teğmen

204 Mesaj

7 Nisan 2012; 12:55:11 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM

1 Windows Vista veya Windows 7 yükleme diskini disk sürücüsüne yerleştirin ve ardından bilgisayarı başlatın.
    2 Sorulduğunda bir tuşa basın.
    3 Dili, saati, para birimini, klavyeyi veya bir giriş yöntemini seçin ve sonra İleri'yi tıklatın.
    4 Bilgisayarınızı onarın'ı tıklatın.
    5 Onarmak istediğiniz işletim sistemini tıklatın ve sonra İleri'yi tıklatın.
    6 Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda Komut İstemi'ni tıklatın.

Windows RE(kurtarma ekranı) ekranında komut istemine aşağıdaki komutları yazın:

bcdedit /export C:\BCD_Backup
    c:
    cd boot
    attrib bcd -s -h -r
    ren c:\boot\bcd bcd.old (NOT: attrib yazın eğer çıkan dosyaların içinde bcd.old varsa[ del bcd.old ] yazın)
    bootrec /RebuildBcd

gelen ekranda A yazın enterlayın

NOT:bunların yanında sanıırm bunlar da yapılacak garanti olsun

bootrec /FixMbr

bootrec /FixBoot

bootrec /ScanOs

bootrec /RebuildBcd

• Bu hatadan kurtuluş yok galiba ne denediysem olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Son mesajınızda olduğu gibi yapacaksınız. Daha basitini ben şöyle yazayım.

1. Win 7 DVD!sini DVD-RAM sürücüsüne yerleştirin ve onunla bilgisayarı çalıştırın.
    2. İlk gelen ekranda İleri ile devam edin.
    3. Değişen ekranın sol altında, Bilgisayarınızı onarın diye yazan yere tıklayın ve işlem başlasın.
    4. İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatın.

Durumda bir değişiklik olmuyorsa, yukarıdaki şekilde DVD ile başlatın ve CMD komut satırına aşağdaki kodları yazarak uygulayın.

bootrec /FixMbr
    bootrec /FixBoot
    bootrec /ScanOs
    bootrec /RebuildBcd

Yine olmuyorsa, yeniden format yaparak yeni sistem kurun ama önyükleme bölümünü silerek bu işi gerçekleştirin. Yoksa aynı durumu tekrar yaşayabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

Eline koluna sağlık hocam çok teşekkür ederim, belki 10 kere format attım türlü türlü şekilde ve denediğim onlarca yöntem oldu ama sonuca ulaşamadım.

Merak ettiğim nokta "neden?" neden böyle bir sorun çıkartmış olabilir bilgisayar?

• scobu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, Sorunum çözüldü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.