Şimdi Ara

win 7 ultimate mavi ekran hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben experden bir kasa aldim sonra ilk once kasa yi buyuttum . psu degistirdim . Ardindan anakart aldim GA p55 usb 3 bide ekran kartini degistirdim, 6970 aldim.

4 ay sonra 16 gb ram aldim bide lisansli win 7 ultimate. ondan sonra gta 4 oynarken mavi ekran hatasi gelmeye basladi hata kodu 0x000000124 .
    Siteye baktim onboard VGA yi kapatin demisler . benim anakartta onboard yok . en guncel ekran karti driverini kullaniyordum sonra bu hatayi alinca eskiye gectim yine dewam etti .
    chipsettte sorun olabilir diye dusunuyorum .
    islemci: i7 860 1333 mhz

simdiden tesekkur ederim

• bende de mavi ekran sorunu wardı kayıt defterini tarattıktan sonra bir sürü hata bulmuştu bundan olabilir
  • ramlerinizde sorun olabilir, memtest yapmanızı isteyeceğim. ubuntu cd'si varsa indirmenize gerek yoktur. eğer yoksa şuradan indirebilirsiniz.http://www.memtest86.com/download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 26 Haziran 2011; 23:06:22 >
  • Ben biraz daha arastirma yaptim . sorun ekran kartindan kaynaklaniomus we hardware sorunuymus . bende actim kasanin icni ekran kartinin tam yerine oturmadigini gordum [ kasa cooler masterin sniper black kasa ] . vidasiz montaj yapila bilior . tam oturmuo ama bende psu dan 2 vida sokup saglam sekilde ekran kartini cikarip yeniden taktim . su anda bir sorun yok denemeye dewam ediyorum . dediklerinizi yapicam . tekrar sorun cikmaması ümidiyle .

ilgilendiginiz icin tesekkur edrim.
  • Hata Tekrar oldu bende kayit defteri icin registry tune up diye bi program indirdim . tarattim duzelttim her seyi . sonra acb ye girdim tak mavi ekran . sonra memtest icin werdiginiz linke girdim . bir sürü link wardi . windows icin olanini indirdim 64 bit ile uyumlu degil dedi . mem test yapamadim . bide overclock tan olabilir demisler ben pc ye hic oc atmadim gerekte gormedim zaten .

İlgilendiginiz İcin Tekrar tesekkur ederim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.