Şimdi Ara

Win 7'ye geçtim tek sorunum kaldı üstadlar yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vuralemre

quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Arkadaşlar 1 tb wd harici hard diskim var daha düne kadar xp kullanırken sağ alt köşeden donanımı güvenle kaldır dediğim zaman kaldırıyodu ve hdd ye dokunuyordum 5 saniye sonra elektriği kesiyodu ve fişini çekiyordum herşey güzeldi win 7 ye geçelim dedik güzel sistem dedik ve geçtik şimdi donanımı güvenle kaldır dediğimde kaldırabilirsiniz diyor ama hdd ye dokunuyorum hala çalışıyor ve ben çalışırken zang diye fişini çekmek istemiyorum.1tb oyun arşivimi elime almak istemiyorum :) sırf bu sorun yüzünden xp ye dönebilirim.yardımlarınızı bekliyorum

Win 7'ye geçtim tek sorunum kaldı üstadlar yardım

koskoca windows güvenle kaldırabilirsiniz diyosa sen de kaldır kardeş aletlere bu kadar narin davranma Türksün sen:D:Dçalışmadığında pat küt tvye dalan neslin çocuklarıyız geleneği bozma

Doğruya biz osmanlı torunlarıyız nasıl böyle bir hata yaptım acaba :) durdurmadığı için kırmam gerekirdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulo206 -- 16 Kasım 2009; 1:14:08 >

• bende 500gblık philips var. 1 yıldan fazla oldu alalı sanırım.Güvenle kaldır falan demem 0-1 düğmesinden direk kapatırım.Flaş bellekleri de aynı şekilde. Bi sorun olmadı şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 16 Kasım 2009; 2:10:42 >
  • Zaten güvenle kaldırabilirsiniz dediği zaman okuma kafası gidip yuvasına oturmuş oluyor, sadece diskler dönüyor. Yani elektriği ha siz kesmişsiniz ha pc farketmiyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.