Şimdi Ara

Win 8.1 single language'den win 8.1 pro'ya yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 8.1 single language'den win 8.1 pro'ya yükseltme.
    Benim bilgisayarım ilk aldığımda win 8.1 single languageydi.Bilgisayrımı win 8.1 single language'den win 8.1 pro'ya format atmadan nasıl yükseltirim? Format atmadan yükseltilebilir mi? Forumlarda çeşitli keyler var fakat konuya hakim bilen veya yapan arkadaşların yardımına ihtiyacım var , teşekkür ederim

• fenerlist_0 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Elinizde orijinal windowsunuz varken neden kacak yola girip riske atmak istiyorsunuz ki? Windows pro ya yukseltmek gayet kolay. Windows 8 pro dvdsinden setupi calistirmaniz yeterli. Sistem kendisi otomatik olarak yukseltme islemini yapar tabi ki sonunda etkinlestirme isteyecektir.
    Ancak ev kullanicisi iseniz neden pro ya gecmek istiyorsunuz onu anlamadim (sirketseniz zaten kacak kullanmaniz bir suru probleme neden olur).
  • Aslında çokta bir fark yok gibi,kullandığım bilgisayar şirket bilgisayarı fakat kişisel bilgisayarım olarakta kullanıyorum.
    Bazı işlevlere izin vermiyor single language,örneğin host dosyasında değişklik yaptırmıyor,gepedit.msc açılmıyor bazı ayarları yapmak için (Arama kutusundaki geçmiş aramaların gösteriminin kapatılması gibi..) sırf bunlardan dolayı düşündün,forumun birinde de biosa gömülü anahtar ile yükseltileceği yazıyordu,fakat doğrumu bilmiyorum.
    Cevabınız içinde teşekkür ederim
  • win 8.1 pro key alıyorsunuz. windows lisans sayfasında yükseltme var. satın aldığınız lisans keyini yazıyorsunuz ve güncelleme alır gibi dosyalar silinmeden format atmadan proya çıkıyor.
    ben recovery atınca satın aldığım lisans a geçiyorum bu işlem ile işletim sistemi pro oluyor ve Hyper v geliyor. hemde laptop üreticisinin yazılımlarıda silinmemiş oluyor.
    pro yu SL üzerine kanpanya ile zamanında 29TL iken almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 15 Temmuz 2014; 0:45:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.