Şimdi Ara

Win 8.1 up win10 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama benim sorum şu;Benim laptopumda şuan orjinal win8.1 var fakat parayla satın almadım bir arkadaşıma promosyon olarak gelen bir kod.Şimdi yeni pc topladım ve bu kodu bu yeni pc ye aktarmam gerekiyor ama win 10 olarak kullanmak istiyorum.
    1.soru bu kodu hem eski pc de hem yeni pc de kullanabilirmiyim?
    2.soru kullanamassam yeni pc ye aktarabilirmiyim?
    3. soru eğer aktarabilirsem win 10 a yükseltmek için önce win 8.1 yükleyip öylemi güncellemem gerekecek.

Şimdiden sağolun.

• Windows 7 yüklü olsa bile bilgisayar sana Windows 10 kurmanı öneren sayfa çıkartır karşına
  • 1. Hayır
    2. Aktarılıyor olması gerek fakat sanırım microsoftu telefon ile araman gerek, nasıl olduğunu tam bilmiyorum
    3. Windows 10 TH1 güncellemesi ile direkt kurabilirsin fakat aktarma olacağı için nasıl olur bilmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm yani o zaman eski laptopa ya yeni alıcam yada orjinal almadan devam edicem.Microsoftu telefonla aramakta işkence sitede ordan oraya atıyor.Arayıp danıştıktan sonra buraya yazıcam arkadaşlar.Teşekkürler.
  • lisansların başka bilgisayara aktarılması için open lisans olması gerekemektedir. Open lisansın bir tanesi 500 liradır. Sizdeki büyük ihtimalle OEM lisans. Sadeece kurulu bilgisayarda kullanabilirsiniz
  • hikmettufekci kullanıcısına yanıt
    Peki bu lisansın OEM lisansmı yoksa open mi olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  • Güncel*
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.