Şimdi Ara

win 8.1 win 10 yüksetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunu şöyle açıklayım geçen bir yazılım yükledim bu yazılımdada trojan çıktı ondan sonra arkasında bir kaç yazılım yüklendi birdaha silemedim neyse gitdim kişisel verileri koruyalarak cihazı yeniledim bu sorundan kurtuldum ama gel görki bunu yapınca pc günceleme almayı kesti ve ben ne yaptım etdim düzeltemedim en iyisi win 10 yükselteyim bari dedim şimdi ben win 10 yükseltirsem benim mevcut orjinal anaktarım win 10 yükselecekmi yoksa gidip sıfırdan anahtamı almam mı gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layk5t -- 15 Kasım 2019; 22:43:39 >

• merhaba

eger orjinal windows kulalnıyorsan ister yükselt ister yeniden kurulum yap anakart değişmediği sürece orjinal kalacaktır

Windows orijinal olup olmadıgı nasıl sorgulanır:
    Tamsa13youtube
    Windows Orjinal Olup Olmadıgını Sorgulama(7-8-10)
    https://www.youtube.com/watch?v=F2AskbyV8t0

• tamsa T kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekürler evt orijinal anahtarım var daha önce windows 10 yüksetmişdim ama ozaman bir takım sorunlar vardı bilgisayarı servisine gönderip win 8 geri yapmışdım ama şimdi güncelleme sorunu var ne yazikki çözemedim eger haklıysanız win 10 yüksetme işlemi yaptıgımda anahtarımda win 10 na yükselecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layk5t -- 25 Kasım 2019; 2:26:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.