Şimdi Ara

win 8 mi 8.1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayarıma win 8 kurdum ondan sonra 8.1 güncelleştirmesi çıktı kimileri beyenio kimileri beyenmiyor bende kararsız kaldım windowsumu 8.1 e yükseltmelimiyim yoksa win 8 iyimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemreng -- 20 Haziran 2014; 16:14:16 >

• Windows 8 de kalmanı tavsiye ederim. Win8.1 henüz stabil değil. Bizzat 8.1 yükledim denedim.
  • teşekürler
  • eemreng kullanıcısına yanıt
    Oncelikle notebookunuzun veya anakartinizin ve diger donanimlarinizin windows 8.1 suruculeri var mi kontrol edin. Bios update i var mi kontrol edin. Eger bunlar varsa windows 8.1 i daha performansli olarak kullanabilirsiniz. eger yoksa o zaman windows 8 de kalmaniz daha iyi olacaktir.
  • sölediğin bu özellikler var.
    peki güncelleştirmeyi sadece microsofttanmı yapabiliyoruz yoksa başka şekilde internetten indirebiliyomuyuz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemreng

sölediğin bu özellikler var.
    peki güncelleştirmeyi sadece microsofttanmı yapabiliyoruz yoksa başka şekilde internetten indirebiliyomuyuz.?

microsofta sorsan mağazadan al der ve birçok zaman pc'nin ilk açılışında w8.1 indirmen için seni mağazaya yönlendirmeye kalkar, peki format attın w8 kurdun tekrar w8.1 kurmak istiyorsun, bu sefer de seni mağazaya yönlendirmeye kalkarak kotana zarar vermeye çalışır, açıkçası mağazadan indiripte, (kurulum sırasında ve özellikle sonlara doğru hata verip iptal olan) kuramayan çok kişiyle karşılaştım,

evet internetten indirip (w8.1) daha sağlıklı şekilde kurulumu yapabilirsin, kurum için gerekli key heryerde dolaşıyor....
    son olarak w8 önerimdir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 20 Haziran 2014; 19:59:26 >
  • eemreng kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar;

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only
    ürün anahtarınızı kullanarak buradan indirip yükseltebilirsiniz veya mağazadan yükseltme yapabilirsiniz.
  • teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemreng

Arkadaşlar ben bilgisayarıma win 8 kurdum ondan sonra 8.1 güncelleştirmesi çıktı kimileri beyenio kimileri beyenmiyor bende kararsız kaldım windowsumu 8.1 e yükseltmelimiyim yoksa win 8 iyimidir?

Windows 8.1 with Update, yani Windows 8.1'in en güncel sürümü bana göre Microsoft'un Windows tarihindeki en hafif, sistem kaynaklarını en az kullanan ve en yüksek performansı sunabilen işletim sistemidir. Hiçbir donanımsal yahut yazılımsal sıkıntıyla karşılaşmadım. Elbette bu kriter biraz da cihaz üreticinizin güncel işletim sistemlerine çabuk uyum sağlaması ve buna uygun sürücüleri hızlı bir şekilde yayınlayabilmesi ile alâkalıdır ancak Windows 7'nin yamalı bohçaya dönen çekirdeği ve bu yüzden her format sonrası en az 2 GB tutan güncellemelerinden sonra Windows 8.1 with Update ilaç gibi geldi diyebilirim.

• Merhaba ,
    Yükseltme işlemini yapabilmen için önünde farklı alternatifler var.
    1) Bilgisayarın içerisinde yüklü olarak geldiyse mağaza içerisinden yükseltebilirsin.
    2) Ayrıca satın aldıysan yine aynı şekilde yükseltebilirsin.
    3) Satın almadıysan temiz kurulum yapabilirsin. :)

Ayrıca Windows'u yükseltmenin sana 3.6 GB'lık bir kota ve " C: " içerisinde " Windows.old " klasörü dışında bir sorun yaratmayacaktır. Bu klasörü de oldukça kolay bi şekilde silebilirsin. Aşağıda makalesini paylaştım.
    http://cozumadimi.com/?st_kb=windows-old-klasoru-silme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.