Şimdi Ara

Win 8 Tablet Update Sonrası Dokunmatik Ekran Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Samsung Xe500t smart pc aldım. alır almaz güncelleştirme yapayım dedim. window8 kurulu olan cihazın daha öncesinde hiç bir sorunu yoktu. güncelleştirmeden sonra sadece kalemi ile dokunmatik ekranı kullanıyorum. kesinlikle parmakları görmüyor. dediğim gibi spen ile kullanıyorum fakat onun dışında dokunmatik devre dışı kaldı gibi görünüyor. bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

• insan arairim aygıtlarını kontrol et sistem de. büyük ihtimal ile onda bir sorun vardır. birde bak bakalım bios ekranında dokunmatik çalışıyormu
  • insan arabirim aygıtlarına baktım. usb girişi filan bi sorun yok. bios ekranı tam olarak nası kontrol edebilirim
  • evet arkadaşlar. güncelleştirme sonrası hemen hemen bütün tabletler kendini fabrika ayarına döndürüyor gibi bişey yapıyormuş. dokunmatik spen (kalem) ile çalışabilir fAKAT parmakla çalışmıyor. çözümünü buldum. samsung ativler için geçerli diğer cihazlarda farklı olabilir. FN + F1 tuşlarına basıyoruz. Giriş Aygıtı'nı tıklayın. Ordan Dokunmatik Ekran Hassasiyeti'ni aktif hale getirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    iPhone 15 ekran sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.