Şimdi Ara

win 8 yükseltlme sürümü ile sıfır kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/windows-8-pro-32-bit-_-64-bit-turkce-yukseltme.html#yorumlar linkte verilen ürün yükseltme sürümü olmasına rağmen sıfır kurulum yaptık diyenler var. Bana pek mantıklı gelmedi ama yine de bilgisi olan arkadaşlar varsa onlardan yorum almak istedim . Teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Kurabilirsin :http://forum.donanimhaber.com/m_83038439/tm.htm

Teşekkürler ... Şimdi bu ürünü alırsam herhangi bir işletim sistemi olmamasına rağmen tam orijinal sürüm haline çevirmem mümkün. Üzerinden bayağı zaman geçmiş microsoft bu açığı kapatmış olabilir mi. Biraz karışık geldi bana senin düşüncen nedir .. Zaman ayırdığın için tekrar teşekürler
  • Hayır halen çalışıyor daha geçen ay kurdum sorunsuz aktive oldu... Karmaşık değil orada benim söylediğim yöntemle çok basit... KMS key ile kuruyorsun kendi keyinle aktive ediyorsun bu kadar basit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6330

http://www.vatanbilgisayar.com/windows-8-pro-32-bit-_-64-bit-turkce-yukseltme.html#yorumlar linkte verilen ürün yükseltme sürümü olmasına rağmen sıfır kurulum yaptık diyenler var. Bana pek mantıklı gelmedi ama yine de bilgisi olan arkadaşlar varsa onlardan yorum almak istedim . Teşekkürler şimdiden

yorumda, yaptık diyenler doğru söylüyor, retail keylerin (yükseltme adı altında satısın, satılmasın, yada full adı altında) böyle bir özelliği var, ama microsofta sorsan yok derler (hepsi yalancı çoğu cahil) neden çünkü adamların olayı bu, sana w8 değil de son çıkanı aldırmaya yani w8.1 satmaya çalışacaklar....

not:ful demelerinin nedeni ya kafa karıştırmak yada ayrı satılan mediacenter eklentisinin dahil olması olabilir....

• Neyin kafasini yasiyorsun?
    Windows 8 icin evet direk temiz kurulum yapamazsin. Ancak windows 8.1 icin temiz kurulum bu sekilde retail keylerle mumkun ki diger basliginda da sana nasil yapildigini gosterdim. Microsoft kendi makalesinde yazar windows 8 upgrade icin temiz kurulum yapamazsiniz ancak windows 8.1 icin yapabilirsiniz.
    Windows 8.1 aldirsa ne olacak? Sifirdan alacaklar icin windows 8 ile 8.1 arasinda fiyat farki yok, windows 8i olana da windows 8.1 bedava sunuldu zaten?
  • ibrahim6330 İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşlar biraz daha araştırıp büyük ihtimal kms key yöntemi ile bu ürünü kullanacağım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Neyin kafasini yasiyorsun?
    Windows 8 icin evet direk temiz kurulum yapamazsin. Ancak windows 8.1 icin temiz kurulum bu sekilde retail keylerle mumkun ki diger basliginda da sana nasil yapildigini gosterdim. Microsoft kendi makalesinde yazar windows 8 upgrade icin temiz kurulum yapamazsiniz ancak windows 8.1 icin yapabilirsiniz.
    Windows 8.1 aldirsa ne olacak? Sifirdan alacaklar icin windows 8 ile 8.1 arasinda fiyat farki yok, windows 8i olana da windows 8.1 bedava sunuldu zaten?

Şimdi bu ürünle temiz kurulum yapılamaz mı ?
    Merhaba tekrar;

Yukseltme urunlerde windows 8 kuracaksaniz yukseltme yapmaniz gerekiyor. Windows 8.1 kuracaksaniz retail keyler ile temiz kurulumu tamamlayip ardindan kendi urun anahtarinizi girerek etkinlestirebilirsiniz. Windows 8.1 iso su ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Windows 8 keyi ile windows 8.1 keyi ayni yani fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Merhaba tekrar;

Yukseltme urunlerde windows 8 kuracaksaniz yukseltme yapmaniz gerekiyor. Windows 8.1 kuracaksaniz retail keyler ile temiz kurulumu tamamlayip ardindan kendi urun anahtarinizi girerek etkinlestirebilirsiniz. Windows 8.1 iso su ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Windows 8 keyi ile windows 8.1 keyi ayni yani fark yok.

Teşekkür ederim . Söylediklerinizden anladığım; 8.1 i kur sonra yükseltme ürünü ile gelen keyi gir ... Doğru mu anladım
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    baktım akıllanacağın yok, kendin başta olmak üzre söylediğin yalanlara inanıyorsun, yalan yanlış milleti yönlendiriyorsun, uzmanlığımdan dolayı seni inceleme kararı aldım ve şu ana kadar yazdıklarından ve yaptıklarından şu kanıya vardım, bunu sen istedin doğruları söylemek zorunda kaldım....

yazık sana çok bildiğini sanan hiçbir şey bilmeyen , tecrübesi sıfır, microsoft yandaşı birisin, antisosyal, gerçek dünyada hep ezilmiş, bütün dünyası net olmuş bir zayıf kişiliksin (kişilik gelişmesi çok düşük düzeyde kalmış, kendini başka konularda avutmaya adamışsın, özgüveni sıfır ezik bir tipsin)....

sende microsofta çalışıyorsun, yanlısın, dediklerinin çoğu yalan ama sen bunu bilmiyorsun doğru olduğuna inanmışsın, bir arkadaş sana bir mesajında yazmıştı, okadarda bilgili değilsin diye son derece haklı aslında hiç bilgili değilsin, bilmiyorsun, dönde aynaya bir bak bir öz eleştiri yap istersen, bunu söyleyen 2 yıllık pisikoloji üzerine eğitim almış biridir....

senin diğer bir sorunun herşeyde herkonuda tam bilgili olduğunu dğşünüyorsun (bu senin düşüncen öz eleştiriyide bu aşamada yapman lazım, işine gelmeyince işi kişiselleştirip hakaret derecesinde cevaplara kadar götürüyorsun), bir konu oldumu internetten aratıp (microsofta çalışıp google kullanıyorsun çok ayıp) kısaca okuyorsun (tam okuduğuna yada okuduğunu anladığına inanmıyorum, her okuduğunada inanıyorsun) linki burda paylaşıyorsun, hiçbir konuda tecrüben yok, birçok konuda bilgili olmaya kalkmışsın , azçık ondan azcık bundan mantığını gütmüşsün konuılara tam hakim olamıyorsun, olamayacaksında, makina mühendisisin , birilerinin sana komut vermesini bekle , onu yap bunu yap diye , makinalar böyle çalışır, eğer elektronik mühendisi olsaydın sana sorardık ne yapalım ne edelim diye ama işte beyin olacak kapasitede değilsin, her konuda her zaman seni cebimden çıkarırım, burdaki çoğu kişi öyle, sana uzman tavsiyesi, öz eleştiri yap ve yönergelerim doğrultusuunda kendini düzeltmeye çalış, belliki asosyal birisin, tek dünyan net, şaşırma biliyorum, asıl uzman olduğum konuda bu, yazık sana....

ben burda birşey diyorsam tecrübelerim doğrultusunda yazıyorum, işletim sistemi olmayan pcye sıfırdan kurmuşluğum var ve ilk çıktığı gün 2 saat içinde w8 retail yükseltme key aldım, w8 çıktığından bu yana 200,300 (bazı günler gün de 5 defa windows kurmuşluğum olmuştur, bazı konuları test ederken yaparım) defa o keyle windows kurmuşluğum var hepside netten etkinleştirmeli, hatta oto etkinleştiriliyor , ekstra yaptığım birşey yok, ben sadece sıfır temiz w8 kuruyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 18 Haziran 2014; 20:37:15 >

yapılır, alanlar yorumlarda doğru söylüyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 18 Haziran 2014; 20:57:19 >
    Aynen hocam windows 8.1 i retail key kullanarak kurun ancak etkinlestirmeyin. Ardindan da etkinlestirme menusunde key degistir ile kendi keyinizi girerek etkinlestirin.
  • Haklisin bunu ben istedim senin engin tecrubelerinden faydalanip beni degerlendir dedim :) komiksin arkadasim. Milleti yalan yanlis yonlendiren sensin. Gidip faturasi olmayan rusya kaynakli sitelerden sirketler icin lisans alabilecegini iddia eden sensin. Lisans nedir nasil alinmalidir haberin yok insanlari yonlendirmeye calisiyorsun. Microsoft'a filan calistigim yok. Microsoft'un benim benim calismama ihtiyaci da yok.

Haklisin yazik bana ezik, zayifim, ben zavalliyim gelip burda insanlari dogru yonlendirmeye calisip senin gibi yanlis yonlendiren insanlara karsi savas veriyorum.

Dediklerimin bir tanesinde yanlis yonlendirme cikartsana? Microsoft harici verdigim ve dogru olmayan linkleri de cikarsana? Google dan aratiyormusum da okuyup yaziyormusum. Arat bakalim google da benim yazdigim cumleler nerede cikacak cok merak ediyorum :) Microsoft'un hazir yazdigi makale dururken oturup burada tekrar mi yazayim? Linkini atiyorum iste daha ne?

Azcik ondan azcik bundan mantigini gutmusum supersin sen yahu. Beni degerlendirebilecek kadar hangi engin tecrube ile bu kaniya vardin cok merak ettim. Bana hic birsey bilmedigimi soyluyorsun da bilgi teknolojilerindeki tecrubeni de bir aciklasana? 2 sene psikoloji egitimi almissin onu anladik. BT konusundaki tecrubeni de anlat da bilelim.

Mesleki degerlendirmeyi yapacak kadar mesleki egitimini, tecrubeni de anlat da bilelim.

Sen burda birsey diyorsun, tecrubeden bahsediyorsun. Ben upgrade keyden bahsediyorum sen retail keyden bahsediyorsun. Kac defa 85 TL ye upgrade key alip denedin diye soruyorum cevap veremiyorsun. Daha retail surum ile upgrade surum farkindan haberin yok. Retail surumler parakende kutu surumlerdir. Upgrade surumler ise bir onceki windows surumlerinden yukseltilerek kurulabilirler. Sifir kurulum yaparsaniz etkinlestirilemezler.

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Bu arada sizin tartışmanıza sebep oldum. Hakkınızı helal edin. Lütfen birbirinizi kırmayın. Tekrardan teşekkür ediyorum hepinize
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    yazılacak çizilecek bişey kalmadı, bazı çırpınışlarda bulunuyorsun o kadar , sadece o kadar, pisikolojide de bu yaptığının yerivar , bunu yapacağında belliydi, sen git bir psikiyatriste görün, ben anca seni yönlendirebilirim onlar ise tedavi eder, allah yolunu açık etsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6330

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Bu arada sizin tartışmanıza sebep oldum. Hakkınızı helal edin. Lütfen birbirinizi kırmayın. Tekrardan teşekkür ediyorum hepinize

tşklr....
    Yok kardesim bizim tartismamizin seninle alakasi yok. Senin sorunun cozulsun yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.