Şimdi Ara

Win Alma Sırrı içerde>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vayne disinda hic bir adc ile tasinmiyor (1v9 tasimadan bahseduom)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastson59

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: Brokoli Çorbasi

quote:

Orijinalden alıntı: King Crowley

Trde luci azir fizzin oldugu takım kazanır çünkü tr serverindeki oyuncular karşılarında bu hero varken feedliyorlar kesin

Tezini Çürüttüm Takımımızda Fizzde vardı Lucianda ve kaybettik..

Win Alma Sırrı içerde>>

Farmın az ondan kaybetmişsiniz

full build farm yapma ihitiyacını açıklarmısın.

https://www.google.com.tr/search?q=ironi+nedir&oq=ironi+n&aqs=chrome.1.69i57j0j5j0.5351j0j4&client=ms-android-htc-rev&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

• adc ve sup oyunun kilit noktası çoğu oyunda bot feedliyor ve bu yüzden kaybediliyor
  • Dereceli girdiğimde adc nin Gold veya üstü çerçevesi varsa mutlu oluyorum valla

• 2 tür adc oyun taşır
    1.script adc oyun taşır pardon boşluk tuşu oyun taşır
    2. korunan adc oyunu taşır.
  • fat koala F kullanıcısına yanıt
    Lusyın better

• Keskeeee luciani iyi oynayabilsem. Purolar o e yi nasil keskin, nasil anlik atiyorsa ben bir o kadar berbat atiyorum. Qlar koridor asamasinda daglara taslara. Bir de pozisyon almak vayneden bile zor geliyor. Varsa taktigin alirim bi dal

Valla kara çarda pek zorluk yok q yu minyondan sektiricen pasifi iyi kullanip durmadan e reset yapcan frewin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 29 Mayıs 2016; 22:33:50 >
  • Q otomatik mi yoksa manuel mi ayarlanmali? Bir de neden %45 cdr degil de fervor kabiliyeti? Sonnn sorum sence yeni savas sevki kabiliyeti (adini yanlis biliyo olabilirim kusura bakma ) Hangi adclere alinabilir yada alinabilir mi? Kafamda deli sorular

• Doğru

Otomatik kullan ama arada menziline ve yonune bakmakta fayda var.
    40 cdrda pasifini sırayla uygulayınca e 1 saniyeden kısa sürede resetleniyo zaten ayrıca %5 e gidersen savaş şevki nasıl alıcan
    Savaş şevki her adc için alınır bi corkiye yıldırım almakta fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 29 Mayıs 2016; 23:35:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

quote:

6K ne zmn olur?

Şimdi baktım, 8 yıldır üyeyim, 10000+ toplam mesajim var, bunların 5k küsrü geçerli, günlük ortalama 3 mesaj atmışım, artık eskisi kadar DHde takılmadığıma göre Taş çatlasa 2017 ocağında 6k olur

Edit:T9

şaka maka 8 sene olmuş ne çabuk geçiyor zaman

Pokemoncrater bölümünün konu dışından daha aktif olduğu, MSNde turnuva yaptığımız ve benim velet olduğum o yıllar

O zamanki DH ve 2009-2012 konu dışı DHsini asla unutmam

nick neydi la o zamanlar belki tanıdık çıkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: filinte

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

quote:

6K ne zmn olur?

Şimdi baktım, 8 yıldır üyeyim, 10000+ toplam mesajim var, bunların 5k küsrü geçerli, günlük ortalama 3 mesaj atmışım, artık eskisi kadar DHde takılmadığıma göre Taş çatlasa 2017 ocağında 6k olur

Edit:T9

şaka maka 8 sene olmuş ne çabuk geçiyor zaman

Pokemoncrater bölümünün konu dışından daha aktif olduğu, MSNde turnuva yaptığımız ve benim velet olduğum o yıllar

O zamanki DH ve 2009-2012 konu dışı DHsini asla unutmam

nick neydi la o zamanlar belki tanıdık çıkarsın

umutj ve umutum9

9 yaşında üye oldum foruma

• Dalginlikla savas sevki yazmisim kusura bakma. Su rework yiyen kabiliyeti kastetmistim, can calmali olan. Anlayamadigim bi gariplik var sanki can calma vermiyormus gibi? Yada bosa aliniyomus hissi veriyo bilemedim eksik cana oranla can calma cazip gorunmustu vayne icin mesela ebedi buildi giderken can calmayi cok ertelemis oluyodum belki onune gecer diye dusundum ama cop kabiliyet gibi etkisini mi gostermiyo bugli midir nedir anlamadim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: fat koala

Dalginlikla savas sevki yazmisim kusura bakma. Su rework yiyen kabiliyeti kastetmistim, can calmali olan. Anlayamadigim bi gariplik var sanki can calma vermiyormus gibi? Yada bosa aliniyomus hissi veriyo bilemedim eksik cana oranla can calma cazip gorunmustu vayne icin mesela ebedi buildi giderken can calmayi cok ertelemis oluyodum belki onune gecer diye dusundum ama cop kabiliyet gibi etkisini mi gostermiyo bugli midir nedir anlamadim gitti

O cancalma kabiliyet efsane Leblanc bana comboyu yaptıgında 2 bar HP kalıyor.
    Ardından gelen minion dalgasıyla Cancalma itemi olmadan sadece saldırı hızı itemiyle Tüm hpmi dolduruyorm 1 Wavede.

• Teşekkür ederim bunu okudum ve win aldım

Vayne sivirde az çok kullanılıyordu eskiden ama degisiklerden sonra kullanan kalmadı.Latedeki hasarı aşırı düsürüyo fervora göre

• Teemo jung dene

• bence mantıklı
  • Ulan iki vurumluk canımız var. Adamlar 4 kişi bota gang geliyor (eziyoz diye) flash ve healla kule altına kaçıp 2 adamı kesiyorum ölmeden. Bizde ise sadece supum ölüyor. Ne kadar iyi oynasam da bot ezilirse karşı takım camplıyor çünkü biz ezilmezsek başka laneler eziliyor. Botla alakası yok. Biz eziyoz middeki eziliyor karşıda da zed fizz veya lb. Adamlar canı düşmeden ölüdürp çıkıyorlar. biz napalım. Fighlarda ise korumazlarsa zaten gg. Ha bir de bizim takım karşı adcye focuslamazsa bir daha gg
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.