Şimdi Ara

Win Rar dosyasi acarken ? ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar 3 GB lik bolunmus winrar dosyalari olarak 5 CD halinde bir oyunu br klasore acarken 3. CD den sonra benim bilgisayarin C sinde yer doldu diye bir uyari geldi. Ben de islemi iptal ettim. islemi iptal ettikten sonra kopyaladigi kadar veriyi geri silmesi lazim degil miydi? Ama silmemis benim hala C parcamda 1 MB lik yer bos var yaziyor. C yi aradim taradim kopyalanan dosya verilerine raslayamadim. Acaba nereye kopyalanmistir ve nasil silerim. Benim C parcamda 2 GB lik bos yer olmasi lazimdi. isin anlayamadigim tarafi su;

ben winrar dosyalarini 100 GB lik D parcama aciyordum ama C de kurulu isletim sistemi uzerinden bu si yapiyordum. Oncelikle gecici olarak c de mi misafir ediliyor bu veriler ki benim c de yer bitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malic -- 9 Temmuz 2006; 21:32:01 >

• bilgisayarim, araclar, klasor secenekleri, gorunum, gizli klasorleri gosteri isaretle ok' leyip kapat.
    c - documents and settings - kullanici ismi, local settings, temp' in icine atmis olsa gerenk. ya da c' nin altinda bir temp olusturmus olabilirsin. felan filan. oralarda bir yrde oldugu kesin.
  • Giiiizli klasorleri goruntuledim System Volume information ve Recyled diye klasorler var bunlarin ici de bos, temp de ise fazla bisey yok yani benim acilan rarlar buralara kaydolmamis. Klasorun smin aratiyorum onu da bulamiyor. Nereye gitti bu dosyalar anlamadim birturlu.
  • Arkadaşım Windows dizinindeki Temp'e bakmıyorsun inşallah. Eğer varsa Local Settings'teki Temp'te vardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Arkadaşım Windows dizinindeki Temp'e bakmıyorsun inşallah. Eğer varsa Local Settings'teki Temp'te vardır..

Evet arkadasim Windows dizinindeki Tempe nakiyordum :) Gizli klasor olarak gorunen Local settingdeki tempe baktim ordaymis veriler ve sildim. Hepinize cok tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: malic

quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Arkadaşım Windows dizinindeki Temp'e bakmıyorsun inşallah. Eğer varsa Local Settings'teki Temp'te vardır..

Evet arkadasim Windows dizinindeki Tempe nakiyordum :) Gizli klasor olarak gorunen Local settingdeki tempe baktim ordaymis veriler ve sildim. Hepinize cok tesekkur ederim.

Ya da ornegin rar dan 30mb acilmamis kaldiysa c den 30mb daha silersin, bir daha rar i acarsin, eski dosyalari gostermessin, kaldigi yerden devam eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz mp3 muzik indir apk
    6 yıl önce açıldı
    windows boot manager silindi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.