Şimdi Ara

Win Xp Pro. Ağdaki Kullanıcı Sayısını Artırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 30 makinalık bir internet cafede server olarak Xp Pro kullanıyorum. Ancak belli bir kullanıcıdan sonra ana makineye erişim olmuyor. Bilgisayar Yönetiminden açık oturumları kapattığım zaman bağlantı sağlanıyor ana makineye. Ben ağ bağlantılarında sadece XP Home sınırlı diye biliyordum. Bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin yada Xp Pro'nun dosya paylaşım sınırı varsa bunu yükseltmenin bir yolu var mı?

• ya win2000 server yada win2000 pro kur
    XP terminal mimarisi kullanır bu tür sorunlar yaşarsın
  • peki bunu nasıl iptal edebilirim, acaba güvenlik duvarının bir alakası olabilirmi bu dosya paylaşım sınırı ile...
  • izin verilen kullanıcı sayısını 10 dan yukarı çıkartamıyorum, bunu yukarı çıkartmanın bir yolu var mı yada bir program, yardım ederseniz sevinirim...
  • yok max. 10
  • Selam

Soytarı doğru söylüyor. Server yazılımı oladan bu işi çözemezsin.

Kolay Gelsin.
  • Nutal
    XP Pro , Home Ed., 95, 98 bu işletim sistemleri bu tür paylaşımlarda 10 kullanıcıdan sonra bayar. Microsoft her ne kadar bunlar a paylaşım özelliği eklemiş olsada basit dosya paylaşımları içindir. Hizmet v.s. için Win2000, 2003 Server kurmazsan başın çok ağrıyacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoyTaRı -- 1 Ekim 2005, 22:37:57 >
  • anladım, çok sağolun arkadaşlar, anlaşılan win 2000 kuracam... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.