Şimdi Ara

Win Xp şifrelenmiş dosya Erişim engellendi hatası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
46.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ZEUS__

yukardaki resimlere bakarak dosya sahipliğini üzerine almalısın..hangi kullanıcı sana aitse onun üzerine almalısın yani

Bende sadece bu hesaplar var benim kendi hesabım Sah!n adında ama yazmıyor burda

Win Xp şifrelenmiş dosya Erişim engellendi hatası
  • gelişmişe tıklamadan önce ilk güvenlik sekmesinde kendi kullanıcı hesabın olması lazım ve tam denetim vermelisin..ekle diyerek kendi kullanıcı hesabını ekle..listede yoksa gelişmiş>şimdi bul diyerek bul..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

gelişmişe tıklamadan önce ilk güvenlik sekmesinde kendi kullanıcı hesabın olması lazım ve tam denetim vermelisin..ekle diyerek kendi kullanıcı hesabını ekle..listede yoksa gelişmiş>şimdi bul diyerek bul..

Artık çok geç
    Format atıyorum şuan yedekledim bütün belgelerimi zaten kaybedecek bişi yok teşekkürler yardımlarınız için hepinize
  • rica derim kolay gelsin
  • bu sorunla karşılaşmamak için windows u her kurdugunuzda aynı kullanıcı adını ve şifresini verin böle sornlarda karşınıza cıkmasın ben öle yapıyorum mesela
  • konu hortlatmak gibi olmasın ama bi oyun imajım var torrent ile indirdiğim..Yeni sistemi topladıktan sonra haliyle imaj dosyalarımın sahipliği olayı ile uğraştım hepsi oldu sadece bu olmadı..Kullanıcı hesabıma yetki alıyorum hatta yetki devralıp da açabildiğim imaj dosyalarımın yetki özellikleriyle karşılaştırarak aynı ayarlamayı yapıyorum yine de inat ediyor açılmıyor..Uzantı da diğerleriyle aynı(.mdf) herşey aynı neden bu imaj açılmadı anlayamadım..Her hangi bir fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sse

Ücretsiz olan bu programlada erişebilirsiniz (Dosya/Klasör özelliklerinden şifreleme seçilmemişse)
    http://www.diskinternals.com/download/NTFS_Reader_Setup.zip

Aynı sorun bugün ofiste başımıza geldi. Bu klasöreri ve dosyları kurtarmanın bu kadar kolay olacağını bilsem sabahtan beri uğraşmazdım :) Çok teşekkürler arkadaşım, gerçekten.. çok yardımcı oldu bu program...
    Başta diğer arkadaşların söyledikleride seçenek tabii ama, iş sadece format öncesi veri kurtarmaksa, kurun programı, kopyalayın verileriniz, basın formatı gitsin :)

O kadar gönül rahatlığıyla söylüyorum yani...

• silinmiş dosya kurtarma programlarından birini kullanırken farketmiştim, izin olmayan kullanıcılara da erişim sağlanabiliyor. yukarıda bir arkadaş programların listesini vermiş ama bu pek bilinmiyor galiba. ikinci bir konu da komut satırından cacls diye bir komut vardı sanırım, onunla izinler değiştirilebiliyor.
  • DH işte budur bu gün ki sorunum buydu teşekkürler :)
  • olmuyor arkadaslar Symmetrical haklııııııııııııı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebuhasansabbah -- 17 Eylül 2008; 1:35:42 >
  • Selamlar; b.sayarıma format atıldı ve harici hard diskimin içindeki fotoğraflar klasörüme ulaşamıyorum, filimler ve müziklerde sorun yok ama fotoğraflara geldiğim zaman ''görüntülenecek öğe yok'' uyarısı alıyorum, vista yüklü dizüstü b.sayarımda ise sadece bu klasöre erişim iznimin olmadığını söylüyor, yukarda tarif edilen sahip ve güvenli kip tariflerini uyguladım ama gene de olmadı, klasör içindeki fotoğrafların kapladığı yer ve isimleri olduğu gibi duruyor ama ne yaparsam yapayım görüntüleyemiyorum, bir çözüm yolu var mı diye sormak istedim, saolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sse

Yeşille işaretli olanlar şifreli klasörler
    Ahanda İşinizi görebilecek link
    http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb457065.aspx
    http://www.elcomsoft.com/aefsdr.html

ikinci linkte verdğiniz program 149 dolarmış=) 14,9 dolar sanıp bir heyecanla almaya niyetlenirken 149 kısa süreli bir şoka sebep oldu=)

• quote:

Orjinalden alıntı: Cinali

hızlı bi şekilde ingilizce windows xp ye gore anlatmaya çalışcam: yetki meselesi bu:

control panel-folder options-view-en altda use simpe file sharing var onun işaretini kaldır

daha sonra ulaşamadığın dosyanın ( document and settings) ozelliklerne gel orda security tabina gel -orda advanced tuşuna tıkla-karşında 4 bolum çıkacak soldan ilk bolumden kendi user nameini ekle ve owner bolumunden soldan 3.bolum ordan altdaki replace oner on subcontainers işaretle..

bolece sahiblik yetkisi alcaksın ve rahatca ulaşacaksuın..

eksiğim varsa biri tamamlasın

teşekkürler çok işime yaradı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cinali

hızlı bi şekilde ingilizce windows xp ye gore anlatmaya çalışcam: yetki meselesi bu:

control panel-folder options-view-en altda use simpe file sharing var onun işaretini kaldır

daha sonra ulaşamadığın dosyanın ( document and settings) ozelliklerne gel orda security tabina gel -orda advanced tuşuna tıkla-karşında 4 bolum çıkacak soldan ilk bolumden kendi user nameini ekle ve owner bolumunden soldan 3.bolum ordan altdaki replace oner on subcontainers işaretle..

eyv. kardeşim 2 saattir gezmedigim site kalmadı sonunda çözdüm sayende teşekkürler...

• s.a. kardeşimm sırff sana teşekkür etmek içinn üyeeee oldumm sağolasınn allaha emanet oll... umarımm daha çok bilginn olarr :D kib bye
  • Bendede aynı sorun var fakat basit dosya paylaşımını kullan seçeneği(use simple file sharing) yok, yani öyle bir şey seçenek yok nasıl onu tickini değiştiricem.Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhannn -- 7 Haziran 2009; 18:42:15 >
  • xp home kullananlarda malesef klasör seçeneklerinde bu tercihler çıkmıyor.Diskinternals ntfs reader isimli programı yükleyip hallettim kolay gelsin.
  • Çok eski bir konu fakat şuanda benimde işime yaradı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali

Yıllar sonra gelen alıntı..............
    allah razı olsun 2 saattir uğraşıyodum xp de ingilizce zaten rep olsa fullerdim vallahi

• arkadaşlar bende yerel disk d ye erişim sağlanmıyordu erişim izinlerini kendi kullanıcıma atadım yerel diski gördüm içindeki bilgileri görüyorum ama excel,pdf,word v.s gibi dosyalarımı hala açamıyorum taşıyamıyorum kopyalayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.