Şimdi Ara

Win xp toolbar taşınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Win xp prof en kullanıyorum, bilgisayarda da çok acemi bi adam değiim ama çıldırıcam ...

Bir yeni toolbar oluşturdum desktop da ama bunu desktop üzerinde hiç bi yere taşıyamıyorum, doğrusu aiağıdaki start tuşunun olduğu taskbardan kımıldamıyor, ([b]lock the toolbar da işareti kaldır demeyin lütfen :)) sağa sola oynuyor bütün taskbar ekranda yer değiştiriyor ama bu yeni toolbar o gruptan ayrılıp ekranda başka bi yerde duramıyor.

Eskiden ayrı olarak duruyor ve önemli programların ikonlarını bulunduruyordu, bi şekilde yok oldu yeniden oluşturdum ama artık diğer grupdan ayrılmıyor

nasıl yapıyorum ? toolbarın üstüne gelince imleç + 4 yöne ok olduğunda taşıyorum ama olmuyor başka yerdeyken taşıyınca da bütün start tuşu olan task bar beraber geliyor..

lüten acil yardım çıldırcaaaaaaam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detail -- 26 Aralık 2007; 4:23:17 >

• derdini anladim, bakalim bu anlattigim yontem derdine derman olacak mi.
    oncelikle bir klasor yaratlim
    toolbar daki standart klasor konumu

C:\Documents and Settings\*kullanici adi*\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\

burda yada baska bi yerde istedigin yerde bi klasor yaratlim, ben masaustune new folder yarattim.

sonra "new folder"i mouse sol tik ile ekranin en solunaaaaaa surukle ve en solda birak.
    solda yeni bir start menumsu olusacak
    olusan menuyun en sol ust kosesinin biraz sag biraz assagisina gittiginde mouse un isareti "yukari-assagi ok" seklinde olacak, sol tikla surukleyip ekranin ortasina goturup birak.

umarim isine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 26 Aralık 2007; 4:42:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

C:\Documents and Settings\*kullanici adi*\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\

burda yada baska bi yerde istedigin yerde bi klasor yaratlim, ben masaustune new folder yarattim.

sonra "new folder"i mouse sol tik ile ekranin en solunaaaaaa surukle ve en solda birak.
    solda yeni bir start menumsu olusacak
    olusan menuyun en sol ust kosesinin biraz sag biraz assagisina gittiginde mouse un isareti "yukari-assagi ok" seklinde olacak, sol tikla surukleyip ekranin ortasina goturup birak.

umarim isine yarar.

oluşan menü ??? new folder / yeni klasör ü en sola götürünce orda kalıyo yeni bi start menüsü falan oluşmuyo sanırım anlatamadım !!!

işte foto :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detail -- 29 Aralık 2007; 19:33:47 >

• daha onceki aciklamamda ufak bi degisiklik yapip new folderi en saga sol tikla tasidim
    gonderdigin resimde oldugu gibi en sagda yeni bir toolbar elde ettim.

cok basit islemler bunlar, nerde hata yaptiginin yada yükledigin hangi programin bunu yapamamana sebeb oldugunu bilemem. ötesini bilemem.

http://img146.imageshack.us/img146/9260/69689954fb4.png
  • ben aynı işkemi yapınca bi popup menü açılıyor ve diyor ki;

move here
    copy here
    shortcut here
    cancel

yinede çaban için teşekkürler hocam sağolasın bi yolunu bulursam yazarım buraya :))
  • yazilanlari dogru okuyup dogru uygulamadigindan cikiyordur onlar,
    yada virus var,
    yada solaksin
    yada yada yada.

umarim probleminin cozumunu bulursun, kolay gelsin.
  • walla windows un hemen tüm sürümlerini kullandım hemen hepsini defalrca yeniden install ettim bi sürü adamın yapamadığı şeyleri sorduğu kişi benim şirkette ama bi toolbar ı bi yere taşıyamıyorum !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.