Şimdi Ara

Win10 Ses rastgele artıp azalıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle yaşadığım problemi anlatayım. Teamspeak3, discord vs. gibi konuşma programlarında arkadaşlarımın sesleri rastgele bir şekilde artıyor ve azalıyor. Nedenini bilmiyorum. Driverlarını kaldırdım, yeniden yükledim olmadı pcye format attım fakat problem hala aynı. 2-3 gün önce ekran kartım yandı ve fırınlama yöntemiyle düzelttim fakat ekran kartını çıkarttığım dakikadan itibaren seslerde bir bozukluk vardı. Ekran kartım AMD R7 265, sanırım amdnin kendi ses driverlarıda bu ekran kartının driverlarını yüklerken geliyor. Bu arada kulaklığımında driverini yükledim sonuç aynı.

Önceden bu sorun yine vardı ve çözmüştüm ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum :(

Ekran kartım: AMD r7 265
    Kulaklığım: Logitech G430

• hocam onların hepsini denedim denemediğm hiçbir şey kalmadı :( format dahil attım fakat anlamadım
  • evet konusma programında oluyor daha denemedim fakat oyun esnasında birisi konusurkende ses azalacak büyük ihtimalle
  • evet hocam yaptım en başta onu denedim ama sıkıntı devam etti
  • tamamdır hocam cok teşekkür ederim ilgilendiğin için
  • Bende de kendi kendine dusup artiyo ve ek olarak saat degisip duruyo aksam 7 mesela kapatip acinca oglen 1 oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardıııııııııııım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.