Şimdi Ara

Win7 64bit Realtek 5+1 ses sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
16.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: slayer8485

arkadslar herkese hayırlı ramazanlar bende aynı sorundan muzdaribim
    elimdekileri kısaca sayayım
    5+1 logitech z506
    win 7 64bit
    Anakart Gigabyte GA-Z77-DS3H
    realtek hd audio driver son sürüm kendi sitesinden indirdim kurdum kaç defa sildim ve kurdum değişen bişi olmadı windows ses ayarları 5+1 seçili, realtek te hoparlör doldur seçeneği aktif,jetaudio kurulu, bios ta ac97 seçeneği benim biosta görünmüyor yada ben bilmiyorum onun dışında çalıştırabilecek hale getirecek herhangi bir fikriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum kafayı yiyeceğim artık:((((
    sadece ön sağ ve sol dan ses geliyor şimdiden herkese çok teşekkürler

5.1 destekleyen bir ses kartı almalısın.

ses kartım destekliyor zaten daha öncede çalışıyordu ,explorer ve firefox a kendisini yamayan virüslerden dolayı format attım win 8 yükledim begenmedim 7 yükledim her ikisinde de çalışmadı

• quote:

ses kartım destekliyor zaten daha öncede çalışıyordu ,explorer ve firefox a kendisini yamayan virüslerden dolayı format attım win 8 yükledim begenmedim 7 yükledim her ikisinde de çalışmadı

o zaman önceki yaptığın ayarları yap

biliyorum bende birkez ses almıştım 5.1' den sonra birdaha olmadımı ne oldu hatırlamıyorum tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

o zaman önceki yaptığın ayarları yap

biliyorum bende birkez ses almıştım 5.1' den sonra birdaha olmadımı ne oldu hatırlamıyorum tam.

yaptım ama olmadı başka bi yol biliyosanız yardım ederseniz sevinirim
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Anakart olarak Asus ROG Maximus kullanıyorum. Hoparlor yapılandırmanız normal test edince tüm hoparlorlerden ses geliyor ama müzik ve film izlerken sadece üç hoparlorden ses geliyorsa Realtek HD Audio Yöneticisinde, Hoparlor yapılandırması yazan sekmelerin oldugu bölümde DTS Bağlan Sekmesindeki Ayarı "Aç" konumuna getirirseniz film ve müzik 5.1 ses sisteminde dinleniyor. En azından bende oyle umarım işinize yarar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.