Şimdi Ara

Win7 Mu Online Season 6 illet sorun Yaardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha önce season 3-4 fortress mu oynamıstım. Bir sene pc'ye ara verdim oynamadım.Şimdi tekrar yükleyip oynamak istiyorum ama resimdeki hatayı alıyorum bir türlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum lütfen. Sadece fortress mu'ya özel bisey degil 3 adet season 6 serverinde denedim aynı hatayla karşılaştım.

Olayı tam olarak anlatıyım. Oyunu yüklüyorum launcherinden acıyorum gerekli patch updatelerini yapıyor finish deyip devam ediyorum connect butonuna basıyorum oyun acılır gibi oluyor sonra tak kapanıp bu hata karşımda.

http://forum.donanimhaber.com/m_57684370/tm.htm linkinde gördügüm ve daha birçok yerde rastladıgım çözümleri denedim ama nafile.. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Bu da yukarıda dedigim bazı seyleri uyguladıktan sonra son hali. Oyun açılıyor, açıldıktan sonra bu hatayı alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurteam -- 16 Ağustos 2012; 7:36:44 >

• bilgisayarım>özellikler>gelişmiş sis. ayarı>gelişmiş sekmesi altında perf. ayarı>veri yürütme eng. sekmesi>seçtiklerim dışındakiler için dep>ekle>main.exe, pc yeniden başlar ;)
    ,dğer serverlarda aynı sorun olursa eski haline getirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

bilgisayarım>özellikler>gelişmiş sis. ayarı>gelişmiş sekmesi altında perf. ayarı>veri yürütme eng. sekmesi>seçtiklerim dışındakiler için dep>ekle>main.exe, pc yeniden başlar ;)
    ,dğer serverlarda aynı sorun olursa eski haline getirirsin.

heralde 1546798941 kere denedim yöntemini .) sagol yine de cok :)
  • benzer bir sorunla bende karşılaştım win 7 64 bit bende hiç açılmıyor çoğu serveri denedim ama nafile ne yaptıysam olmuyor hatada vermiyor açılmıyorda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.