Şimdi Ara

Win7 siyah ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun uzun araştırmama rağmen bir çözüm yolu bulamadım, bilgisayarımda çıkan siyah ekranda mouse imleci bile görünmüyor, ctrl+alt+del tuşlarına basıyorum buda fayda etmiyor, özellikle bu siyah ekranı program kurmaya çalıştığımda alıyorum, neden böyle olduğunu anlayamadım, donanımsal bir sorunmu var diye düşünüyorum ama donanımsal bir sıkıntı olsa hiç açılmaz diye düşünüyorum, acaba nedir bu problemin çözümü, ek olarak belirtiyim anakartı servise göndermiştim ram yuvalarıyla ilgili bi sıkıntı olduğu için acaba anakarttaki bi problemden dolayı olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: selamiarsln

uzun uzun araştırmama rağmen bir çözüm yolu bulamadım, bilgisayarımda çıkan siyah ekranda mouse imleci bile görünmüyor, ctrl+alt+del tuşlarına basıyorum buda fayda etmiyor, özellikle bu siyah ekranı program kurmaya çalıştığımda alıyorum, neden böyle olduğunu anlayamadım, donanımsal bir sorunmu var diye düşünüyorum ama donanımsal bir sıkıntı olsa hiç açılmaz diye düşünüyorum, acaba nedir bu problemin çözümü, ek olarak belirtiyim anakartı servise göndermiştim ram yuvalarıyla ilgili bi sıkıntı olduğu için acaba anakarttaki bi problemden dolayı olabilirmi

Siyah ekran geldiğinde zaten hiçbir şey yapamazsın çünkü bilgisayar kapalı o anda.Siyah ekran almanın sebebi yüzde 90 donanımsaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 17 Mart 2012; 21:57:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.